35ilknur35 Kızlar az önce perde astım yukarı doğru uzandım şuan göbeğimde bir ağrı hissediyorum böyle bişey yaşayan var mı bir sıkıntı yoktur dimi kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Deletedmom3342 35ilknur35 uzan sol tarafına yat. İstifra ettiğimde ve uzun süre ayakta kalıp iş yaptıgımda göbek deligimin kenarları sızlar. Doktorum normal demişti. Uzan 15 dk içinde geçmeli. Doktoruna da sor istersen ama.
Aysnrplt 35ilknur35 hamilelikte uzanmak iyi değil. Haftanız ne olursa olsun. Endişelendirmek istemiyorum ama bi doktora gitseniz iyi olur
ASELHAN 35ilknur35 canım gerçekten kızmak istemiyorum ama yapma böyle lütfen yapmayın uzanmak yasak değil mi gerek burası olsun doktorlar olsun söylüyorlar yasaklıyorlar neden sen perde asıyorsun asacak başka adam mı yok
Brcum10 35ilknur35 eşini bekleseydin cnm o assaydı. Neden astın ki doktorlar uzanmayın kesinlikle diye kaç kere söylüyor. Ben çamaşır attım makinaya eşim ben gelince sericem sen dokunma dedi bana. Yani dikkat et
35ilknur35 ASELHAN başka kimse yok ki asıcak bende asıyım dedim asarken bir sıkıntı yoktu astıktan sonra göbeğimde ağrı oldu
Deletedmom133 35ilknur35 canım asarken ağrı olmasa bile Allak korusun basın dönüp düşsen ne olur biraz naza çekin canım yapmayiverin kimse yoksa bile yıkama bırak pis kalsın daha iyi
35ilknur35 ASELHAN uzandım şimdi aradı halası kahve içmeye gelecekmiş etraf o kadar dağınık ki yeni taşındık daha toparlayamadım üstüne bu darmadağın eve kahve içmeye gelicek
Zeyzey26 35ilknur35 Dağınık olsun seni seven ve senin için gelen bi insansa etrafı görmez. Millete iyi gözükmek için bebegini kendini asla üzme,değmez!
Byhnyvz 35ilknur35 canım çok panik yapma bebeğinin hareketleri iyi ise dinlen biraz yorulmuştur oda bnde 2 hafta önce tüm evin perdeleri yıkadım astim 29 haftalık olduk bugün yapcak kimse olmayınca iş başa düşüyor mecbur yine de kendine dikkat et bi yat dinlen bklm
35ilknur35 Byhnyvz 17+1 olunca bilmiyorum da oynuyor mu oynamıyor mu görmüyorum bile ki. Ama bir daha yapmam çok yordum kendimi birde Boyacılar yerlere boya damlatmış her yer doluydu eğilip onları temizledim ondan da olabilir
35ilknur35 Zeyzey26 yok hiç bir yeri ellemiyorum herkes biliyor yeni taşındığımızı o yüzden böyle görceklerini de biliyorlar
Bsyldrmdlk 35ilknur35 Bende 20. Haftalarımda camları silmiştim çok uzanmaktan o gün ve ertesi günü hep sol tarafım ağrımıştı ama geçti. Dinlenin biraz geçmezse doktora gözüoün.
54321 35ilknur35 valla canım eltim perde astı kanması oldu 7 aylıkkken sezeryan olmak zorunda kaldı dikkat et kendine