m_merve_e Dilarabaydar benim de 40+3 çarşambaya kadar bekleyeceğiz olmazsa çarşamba yatışım yapılacak
Dilanserdar babyUras_ devlete mi gidiyosun benm gittiğim yerde 41 42 kadar bekletiyorlar ben okadr beklemem inş
babyUras_ Srnugr insallah kendi sancılarımız gelirde bi avazda dogum yaparız. Acı eşiğim yuksektir ama adet agrısı bile cekmeyen ben bilmediğim bi ağrıdan korkuyorum cıkmasından korkum yok 😂 bide doktor senın catın cok normal falan dedi gaza geldim birazda 😂
Srnugr babyUras_ aynen ya bnada catı muayenesinde dedı catın cok musaıt normal doguma cok ıyı falan dedı 😂😂ama bn yınede korkuorm
babyUras_ Dilanserdar evet devlete gidiyorum doktor kendi sancın gelmezse 41 de suni sancı vericez dedi pazartesi 41 oluyorum yarın kontrol var ne dicekler bakalım ☺️
babyUras_ Srnugr hic korkma herturlu dogcaklar benımde sancılardan korkum var ama gecicek kucagımıza aldıgımız anda Rabbim bize en güzel duyguyu nasip etmiş Allahın izniylede kucagımıza alcaz insallah 🙏☺️
Srnugr babyUras_ ay insallah ya hayırlısıyla saglıkla alalım kucagımıza 🙏🙏🙏 Pazartesi haberleşelim o zaman 😂