madl41 Havvaaar ben sabah akşam 1 tane küçük kutu süt içiyorum 😊 açık süt bakteri açısından pek iyi gelmiyor
Oglusannesii Havvaaar açıkların bakteri oranı fazla yazmışlarda kutulsrında içindekine süt demeye bin şahit ister açıyosun ne bozuluyor ne bişey oluyor en güzeli doğalı
Ltfy Aslında açık süte bayılıyorum kokusuna kaymaklı sıcak sıcak içmeye ama laktoza karşı alerjim olduğundan mecburi kutu ve laktozsuz süt içiyorum 🤷🏻
Ilknur_emin Oglusannesii canım açık tüketme demedik açık tüketirsen kaynatmadan içme dedik bi araştırmani tavsiye ediyorum
Deletedmom3 Bertug-Tugberk-Mom uht sütte yuksek isida isil islem gordugu icin zararli bakterilerin yaninda yararli bakterilerde ölüyor malesef süt icmenin bi anlami kalmiyor. Ama pastorize sutte 80 derecede isil islem gordugu icin sadece zararli mikroorganizmalar ölüyor yararlilar kaliyor
Edali87 Ilknur_emin Ay biri beni de.aydinlatsin yeni hamileyim sut içmek istiyorum. Biz mandradan 3ltlik cig sut alioduk kaynatiodum içiyordum yogurt yapıyordum bu zararlı değil dimi. Pastörize diolar ama bence o hazir sütler faydasiz