Ceren35 Seyma0 aynisi bana da oluyo bal zencefil tarcin zerdecal ve limonu ilik suya karistirp icince iyi gelirdi ama simdi icsek bir sey olur mu bilemiyorum yarin doktoruma gidecegim sorar bilgi veririm size de isterseniz
Elen Parol icebilirsin o da doktorun ne kadarina izin verirse bol bol dinleniceksin c vitamini iceren meyve tüketebilirsin..
Ebay Doktor bana kelle paca kemik suyu ic dedi doktorunuza sorup deneyebilirsiniz gercekten ise yariyor
Seyma0 Ceren35 tamam cevap bekliyorum ama bitki çayı tarzında şeyler şuanda içilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Sedaby Bugun doktora gidip serum taktirdim cumartesinden beri yatak dosek yatiyorum. Bir salgin varmis, domuz gribinin bi altiymis. Hamile oldugumu soylwdigmde hemen serum takalim anca toparlarsin dedi. Suan cok cok iyiym
Sedaby Seyma0 doktorum bana sadece bir fincan ihlamur icebilirsin demisti. Seker hastasi oldgm icin bal fln koyamiyorum ihlamur kokusu da baygin baygin hic gitmiyordu. Mecbur kaldim acile serumla dans etmeye gittim😸 Bugun o kadar iyiym ki sukurler olsun bu kadar fark edecegni tahmin etmiyodum