Merhabalar kızlar benim de doğum hikayemi yazma vaktim geldi 25 Temmuz günü 38+5'te oğlum Atlas'ı kucağıma aldım Allah'a şükür. Buraya da yazmıştım ayın 23'unde kontrole gittiğimde doktorum artık doğumu başlatalım demiş ve bir hap vermişti 24unde 4 doz olarak o hapı kullandım gecesi sancılarım arttı ama dayanamayacak gibi değildi sabahına zaten doktorum doğuma geliyormuş gibi gel dediği için dayandım sabah hep beraber hazırlanıp hastaneye geçtik, keyfim yerindeydi sancılarım azalmıştı doktor muayene etti tamam dedi açıklık artmış bebeğin kafası da çok aşağıda çıkışa 5cm kalmış suni verelim dedi tamam dedim. Önce çıktım hastane odamı süsledim sonra doğum katına inip suniye başladık biz eşimle elimizde serum güle oynaya yürüyorduk ebeler çağırdı gel bir bakalım durum nasıl diye muayenesinde ebenin bir anda yüzü değişti mekonyumlu bu falan dedi anlamadım bir şey gergin gergin doktorumu arayıp haber verdi meğer bebeğim kakasını yapmış suyumu patlattılar sonra sanıyorum durum cidden kötüydü bir anda canım seni acil sezeryana almamız gerekiyor dedi ebe kağıtlar geldi önüme imzaladim ettim bebeğim içerde kasılıyor bir yandan nstdeyim nst'de de bir şeyler kötüye gitti galiba bebek dayanamayacak vs dediler ama benim aklım yerinden uçtu neler oluyor anlam veremiyorum çok hızlı gelişti iyice bir panik ortamı oldu apar topar ameliyathaneye alındım belimden iğne yaptılar ve başladık fakat o da ne? Kesildiğini hissettim en çok korktuğum şey doktorum inanamadi çimdikledi birkaç kere hepsini hissettim tirnaginin pozisyonuna kadar sonra dediler ki komple uyutuyoruz hadi sana bye bye ... Gözlerimi açar açmaz bebeğim aklıma geldi iyi mi dedim, iyi olduğunu söylediler odama çıktığımda bebeğim beni bekliyordu 2990gr ve 50cm doğmuş, doğduğunda her yeri kakaliymis gerçekten de eşim öyle söyledi giydirip temizlerlerken eşimi de yanına almışlar. Normal doğum yapacaktim, doğum fotoğrafçısı vs bile ayarlamistim her şey bir panik bir telaş planladığını gibi olamadı ama önemli olan sağlıkla bebeğimi kucağıma almış olmam. Verilmiş sadakamiz varmış diyorum düşündükçe normal doğum yapacağım diye öyle planlayarak hastaneye gitmez kimse normalde günümüzün dolmasına daha 10 gün vardı ve bu durum hiç fark edilemeyebilirdi... Neyse ki şu an bebeğim kucağımda biraz süt / emzirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz inşallah bu da geçer zamanla. Allah hepinize sabırlar kolaylıklar versin gerçekten harika bir duyguymuş anne olmak😍♥️Tüm isteyenlere nasip olur inşallah