Kucukannee Hanımlar 32 haftalığız. Bu bücür sanırım artik ters döndü yani normal pozisyonuna. İnanilmaz bir şekilde kalca kemiğime vuruyor sanki içimde bir şey düşüyor.. Sanki yanlışlıkla tuvaletimi yapicak gibi oluyorum var mi aranızda böyle bir durumla karşı karşıya kalan🤔
Ozgehasan Kucukannee 34 haftalık olduk benim bebeğim çok hareketli maşallah ama 1 dakikaya bir lavaboya gitmekten yoruldum var gibi oluyor gidiyorum yok 😣 suyum mu geliyor arada diye korkuyorum açıkçası
Papatyam85 Kucukannee 30+3 üm içimde resmen futbol oynuo her yerden ittiriyo yürümemi hiç sevmio yürümeye başlayınca kasıyo kendini ..aşşaya çok baskı yapıo wc ye gitmekten tükendim artık😂😂😂😂maşallah tüm bebeklere allah saglıkla gelmelerini nasip etsin inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın yarabbim😘
aslihanyilmaz Kucukannee Sorma 37 haftalık olduk bu gün. Benim bebegim sanırım hiç uyumuyo 5 dakika hareket etmese korkuyorum sen düşün o derece hareketli. Benim evim merkeze biraz uzak 15 dakika falan mesafede oraya gidene kadar 4 tane tuvalet olan yer var 4 üne de giriyorum😂 bide dirseğini sürterek kayması yokmu canım çıkıyor sanıyorum 😂 Doğumdan sonra da böyle uyumazsa naparim bilmiyorum😄
Beyzanurlina Ozgehasan suyuna mudahale olamıyosunda idrarını gene yaparken bıkere dur tut sonra yap tutabılıyonmu dıe suyun gelince tutamıyon malum ordan anlarsın canım😘
Tugba12345 Ya benm bazen içim çekiliyo o hareket ederken ordan orya kayiyo ya bi tuhaf oluyorm sizler naslsnz bu konuda
Zeynepzeze Aynı durumdayız. Uyuyum diye yatıyorum tekmesiyle uyandırıyor 🤦♀️ Bu minikler doğunca canımıza okuyacaklar anlaşılan
aslihanyilmaz Kucukannee Evet bizim son 20 günümüz kaldı sonra hesap günü geliyo daha tam oluşmamış minik etlerini ısırıcam😂😂 bu kadar yaramazlığın bir bedeli olmali😀
Deletedmom3342 Benimki 19 haftalık, şimdiden ne zaman yataga girsem başlıyor tekmeler, birde ne zaman yemek yemek için masaya otursam 😂
Kucukannee Deletedmom3342 oo sen erkencisin ya ben 21. Haftada falan hissetmistim dovru duzgun ondan once acaba gaz sancisi mi oluyo diye afallıyodum😄
Deletedmom3342 Kucukannee İkinci bebeğim benim. İkinciler de daha erken hissedilirmiş doktorum demişti. 16. Haftada minik pıtpıtları hissetmiştim zaten. O zamandan beri hergün düzenli görüşüyoruz bebişiimle 😂