Zambakzuzu Arkadaslar arada bi lekem geliyo su biciminde kahve rebgi korkuyorum. Etlik zubeydeyede gitnek istemiyorum. Bana polikinlik veya hastane onerir misiniz
MerveKrmz Zambakzuzu tatlim bi cogu memnun degil belki ama ben bazi doktorlardan memnun kaldim buyuk dogumda(zekai tahir burak) yani onlara randevu alip gitmeyi tercih ediyorum ilgililer dene bi istersen yine de sen bilirsin. -Rıfat Taner Aksoy -Necati Hançerlioğulları -Mohammed İbrahim Halilzade bayan doktorlarla anlasamiyorum tersler ozlellikle banu seven ve ozlem yörük tercih etmiyorum Fatma Salih'e de iyi diyolar çabuk doluyo denkgelemedim ama deniycem.🤗
CicekGirayBysl Zambakzuzu şehir hastanesine gidebilirsin. Zehra Kurdoğlu, Raziye desticioglu çok iyi doktorlar
gokhan-0606 Egitim arastirmada kadin dogum uzmanı sevgi hoca mı ne var gercekten cok iyi bi doktormus eger para veririm sıkıntı degil diyosan baskent universitesi gölşen önalan cok memlun kalcagın bi doktor derim bi arastir bak memlun kalirsin
Ruyaninprensi Ben sanatoryum cafer kaymaza gittim harika bi doktor benim surekli kanamam oldu suan 35 haftalik olduk cok şükür ilk ogrendim andan itibren ona gidiodum ama dogum olmadgi icin egitim arastirmaya gectim artik
Mirayemir Kecioren egitim arastirma ya gidiyorum bende gercekten memnunum da giden arkadaslar dogumdan sonra ozel oda tutma imkani varmi bi bilginiz varmi acaba