EbruUslu sizi bana cevap vermekten men ediyorum.Yazıklar olsun size.Hurefecisiniz.Bir muayeneyi nasıl da abartıyorsunuz,bunu sırf yalnız ve tecrübesiz insanları korkutmak için mi yapıyorsunuz!
Siz doktora mı,veterinere mi muayene oldunuz;öyle ki diyeceksiniz ki alttan soktu ağzımdan çıktı alet.Yazık size ya burası hamile kadınların destekleşme forumu,siz neyin peşindesiniz!
@adm lütfen böyle insanlar yüzünden yazık yaşı küçük,tecrübesiz anne adaylarına.
Konu sahibi @Halenurbytkn Allah şahidimdir ki vajinal muayenenin hiçbir şekilde gebeliğe zararı yok.Allah şahidim ki tüp bebeklerin bile ilk muayeneleri vajinal yolla yapılıyor,o kadar zor elde edilen bebekleri hangi doktor hem tüp bebek ile hastasının hamile kalmasına vesile olur ve o zor bulunan bebeği annenin düşürmesine sebep olur.Doktorlarınızın ruh hastası,katil filan mı olduklarını düşünüyorsunuz.Eğer gebeliğinizde düşük riski oluşursa ya da düşerse bu durumun olduğunuz muayene ile alakası yok.böyle bir şey olduğunda da asla kendinizi suçlayıp,vicdan azabı çekmeyin boşuna.Genç anne adayları,lütfen arama motorlarına merak ettiğiniz konuları aratın ve doktorlar tarafından yazılan makaleleri okuyarak bilgi edinin. Ama böyle mantığa sığmayan şeylere sakın inanmayın.Bazı insanlar ağrı kesici içerseniz ağrınızın şiddetleneceğini iddea edecek kadar saçmalıyorlar,nedeni sadece buradan birileri ile dalaşmak,tepki çekmek.vajinal ultrason niye geliştirilmiş bir teknolojidir bunu da merak eden herkesin biraz araştırmasını rica ediyorum.Erken teşhis sadece kanserde hayat kurtarmaz.Kafanıza takılan şeylerde de,desteğe ihtiyaç duyduğunuzda da ya da kafanız karıştığında da forum üyeleri her zaman yanınızdadır.Lakin forumdan yapılan yorumlara sakın gözü kapalı inanmayın.çünkü okuduğunuz yorumu kimin yaptığını ve nasıl bir niyete sahip olduğunu bilmiyorsunuz.