Rukie Anneler 30.haftada adet sancısı şeklinde ağrı normal mi yaşayanın var mı, daha önce de post açmıştim erken doğum tehdidi var Progestanden progynex iğne kullanıyorum, bi gün çok pozitifim bi gün korkulu😢
Hikmethanim_07 Rukie Yalanci doğum sancilari canim sen yinede dikkatli ol 35 haftaligim bende de oluyor ara ara
busragokce Rukie geçen hafta 7 saat gecmedi 31. haftadayken aha doğuyorum galiba dedim nst yatis ciger gelistirici falan. sonuç = ayy ben taş düşürdüm yaaa🙈😱😱😱😱😱
FSCMK Rukie banada oldu dün gece hafif hafif adet sancısı özellikle bacaklarım çok ağrıdı ama dikkat etmeliyiz
Rukie Hikmethanim_07 canım 35 normalmis böyle olunca hemen bi kanama bise olacak gibi hissediyorum bu progynex iğne çok işe yarıyormuş 2 gün sonra kontrol var iple çekiyorum
Pinar9001 Bende de olmaya başladı.33+5 teyim.Dizlerime kadar vuruyor sancı ama bir süre sonra geçiyor.Erken Doğum riskin varsa artınca doktorunla görüş.Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Rukie Pinar9001 artmıyor canım ara ara bi gelip geçiyor normal adet olacak olsam umursamayacaksın bi ağrı hani alttan alttan olur ya 2 gün öncesi o tarzda. Doktor ağrın sancın olursa gel demişti çok güçlü olmayınca arada kalıyor insan
Pinar9001 Rukie korku stres yaşama git bence öyle dediyse için rahat etsin.Kolay değil bebeğin için endişeleniyorsun sonuçta.erken Doğum riski olmasa neyse de öyle bi ihtimal yaşasam her sancıda giderdim sanırım 🙈
Pinar9001 Rukie ben de mide bulantısından gitmiştim yediğim bir şey dokunmuş o arada regl sancısı gibi sancımda vardı sürekli öğürmekten Doğum mu başlıyor diye korktum ama nst de bir şey çıkmadı.Kaygılar bitmiyor doğmadan başlıyor 😊
Mutluhamis Ben 34+4 üm az önce çok şiddetli bir sancı girdi kasıklarıma bacaklarıma da vurdu yalancı sancı bu galiba
Rukie Mutluhamis canım herkeste farklı bişeyler oluyor anlamıyoruz ki normal mi değil mi keşke dibimizde hep bi doktor olsa😅
Rukie Mutluhamis ama evetam yalancı sancı dedikleri o doğum sancısı düzenli ve istirahatle geçmeyen ağrıyemiş cnm
Rukie Pinar9001 ah ahave resmen Yüreğimizaman ağzımızda doktor çok ciddi bişey olsa yatırırdimi seni ama tedaviyle tutarız seni normal zamana kadar falan demişti bakalım 🙇🙇 tek dileğim sağlıklı zamanında gelmesi, hepimiz için
Pinar9001 Rukie tabi yatırır onu kimse göze almaz.Bizim kaygımız normal ve haklı ama onlar daha iyi bilirler.Yüreğini ferah tut kötüyü çağırma.Olumlama yap kafanda sürekli.Düşünce gücüne inanıyorum.☺️