UraZka Masalmila canım benim kırmızı kan gelmişti sonra sancılarım azar azar başlamıştı. Takip et kendini sancın gelicek mi ☺️
Masalmila UraZka sancın hafif hafif var ama dayanılmıcak gibi değil ara ara belime ve kasıklarıma vurup geçiyor
UraZka Masalmila Ozaman iyice artmasını bekle benimde öyle olmuştu akşama doğru artmış ertesi günde doğum yapmıştım.
UraZka sevval55 canım benim o şekilde olmamıştı nişanım. Kişiden kişiye değişiyor kardeşiminde o şekilde değildi. Normal kanama az az .
Masalmila UraZka doktora fotoğrafımı çekip attım nişan ama tek başına bişey ifade etmiyor sancılarını beklicez dedi 😀Ne zaman olur acaba sabırsızlıkla kızımı bekliyorum 😀😀
UraZka Masalmila bir haftada sürebilir bir kaç saatte. Son hazırlıklarını yap canım eli kulağında misafirin geliyor😍
cagladinceren Masalmila Pazartesi günü geldi nişan ama hala bekliyorum 2cm açıklıkla. Doktorum hemende olabilir 1 hafta-10 günde sürebiliyor demişti
Masalmila cagladinceren hiç bilmiyorum canım çok sancın olursa gel dedi salı günğ de kontrolüm var bakalım Allahın izniyle sağ salim Bi olsun atlatalımda
EbruSmrts Masalmila yani daha önce de gördüm ney nasıl bişey hiç bilmiyorum galiba regl gibi bişey sanırsam hala çözemedim ne olduğunu 😂