Cileginannesi Hiç hafif pembe sekılde kanama yasayan oldu mu? Doktora gttım hersey normal gozukuyo dedı. Ara ara pembe hafif kanama geliyo
Hzl-arn07 Cileginannesi 13 ve 14 de kanamam oldu plasenta daha aşağıda olduğuniçin dedi doktor ama bebekte ve etrafnda hiç kanama yoktu şükür iğne kullandm şimdide ilaca devam ediyorum 15+6 yım geçti ama siz ağır bir iş falan yaptıysanz ondanda olur yatın dinlenin kalkmayın
Aygnrbasak Cileginannesi ben de genelde suyu az içtiğim zaman hafif pembe leke görüyorum bi yeşil bi kahve bi normal anlamadım gitti doktor sorun yok diyor
Cileginannesi Ilknur_emin progestan kullanıcam bakalım canım inşallah işe yarar. Bol bol su içip dinlenıcem artık pzt ne kadar
Elif575050 Bende oldu ilk haftalarda ama progestan verdi doktor onu kullandim 12.haftaya kadar sonradan gei canm
Skn23 Cileginannesi progesteron verdiler iğne yaptılar serum yaptılar 3 tane 1 gün yattım çıktım. Sonra 1 kutu progesteron kullandım
Cileginannesi Skn23 gecmiş olsun. Ben de simdi dinlenıyorum. Ama progestsn cok fena bas agrısı yaptı kafamı kaldıramadım.sabah ogke aksam ıcıyorum
Ozlemkdmrcl Cileginannesi benimde 13. Haftada açık pembe kanama oldu sonra yoğunlaştı ama progestan kullandım wc dışında ayağa kalkmadım geçti suan 28. Haftaya geldim çok şükür. Plesenta da karın içinde birşey yoksa kafaya takma ne kadar sakinlik o kadar huzur 😊
Aygnrbasak Ozlemkdmrcl haklısınız ama insan yine de çok tedirgin oluyor ya ben de bu haftaları sağ salım atlatsaydım
Cileginannesi Ozlemkdmrcl canım o kadar dogru dıyosunkı. Bende su snda wc dısında kalkmıycam. Insallah gecer bakalım
Skn23 Cileginannesi bende aylardır yatıyorum daha yeni yeni dışarı çıkıp yürümeye falan başladım ilaç bende aşırı baş dönmesi yaptığından ilk kullandığımda fitil olarak kullanıyordum . 2. Kullanmamda 1 tane olduğundan geceleri içiyordum
Ozlemkdmrcl Cileginannesi geçer Allahın izniyle siz içinizi ferah tutun yeter. Bebişin dışarda nasibi varsa hiçbir şey engel olamaz 🤲🏻