_berivan1404 Kızlar günaydın 🌸 Demir hapı kullanıyor musun gyneferon isimli pembe bi ilaç kullanıyorum ama çok yan etki yapıyor içemiyorum iki gündür ne yapsam bilemedim.
Zynpbyrm _berivan1404 38 haftalığına hala kullanıyorum gece yatmadan önce iç doktor bana öyle demişti
CanNurdan _berivan1404 benim doktorum onu doğurana kadar iç dedi 🙄 özür dilerim dışkım cıvıklaştı ve rengi yeşile döndü gazım bile o ilaç kokuyor 🤢
busraaylmz _berivan1404 bende kullanıyorum canım günde 2 tane Hemde bir yan etkisi olmadı bana ama sen doktoruna şöyle bence hemen
Busramerve _berivan1404 dün gebelik eğitimine gittim, demire allerjim olduğu için demir hapı içemiyorum dedim. Sidefer diye bir ilaç var karaciğerde çözünüyor o yüzden yan etki yapmıyor dedi. Bir doktoruna danış istersen canım
Seerdaay Ben de gyno ferro kullanıyorum.Yemekten 1-1,5 saat sonra alıyorum hiç sorun yaşamadım 3. Kutum bitecek
07052019 İlk 1 hafta beni de mahvetti kabızlık mide bulantısı baş dönmesi vs ama şu an geçti. Dışkıdaki koku hariç bi sıkıntım kalmadı
Minikuzum _berivan1404 valla cnm bn ikinci gebeligim ilkinde vitamin ve kan ilaci kullanmistim ama ikincide hic bise kullanmadim suan 32+1olduk cok şükür gayette normal ilerliyoruz
Esrasrgn _berivan1404 banada aynı ilaç dokundu bıraktım onu pazartesi kontrole gidince doktora söylicem
Mom72626 _berivan1404 doktorum 3 kutu yazdı hepsi dolapta duruyor. Başka bir vitamin yazdı bana da hepsi içinde omega3,Demir,folik asit,b12. Biraz pahalı ama hiç bir sıkıntı yaşamadım