Fatmabltc 39+4 um kzlar cok sistim artık sancimin gelmesi icin napim squat yuruyus hurma scak su hepsini denenedim yok
Findik92227 Fatmabltc kimisi ilişkiyi de tavsiye ediyor canım çok zorlamadan bide onu denesen merdiven inip çıksan inşallah olur meryem ana otunu da dene istersen
AygyulSina Fatmabltc suni sanci okadarda korkulucak bisey degil ben aldim kademe kademe yukseliyor sancilar normal sancilar gibi birden dayanilmaz sanci gelmiyor
Busramerve Fatmabltc dün gebelik eğitimine gittim, doktor 36 haftadan sonra günaşırı cinsek ilişki tavsiye ediyoruz, erkeğin menisi yumuşamayı ve açılmayı kolaylaştırıyor dedi
Fatmabltc Findik92227 meryem ana otunu doguma gderken yapcam canim var suan 7. Kattaym habire in cik yapiyorum😂😂😂
Htcnurersoy Aynı durumdayım 39 +2 oldum,sancım açılmam Yok,Perşembe'ye kadar gelmezse suni verecek,ne yapacağımı bilmiyorum açılma ve sancı olması için
nur_efe_ bende 39 +3 olduk ne yaptıysam yok bide benim sancılar çıkıyor nstde kendimde hissediyorum ama geliyor geri gidiyor sıklaşmiyo ne olcak bilemem keşke suni sancı verse diyorum ona bile razıyım kendi sancilarima destek olur o kadar kotu birşey değil ben ilk dogumumda aldım açılmaya göre ağrı yapıyor
H1z2a3 Bn ilk kızımda yeterki çıksın dedim suni sancı verin bana artık galiba ilk suni sancı için yalvaran hasta bendim 🤣
H1z2a3 Vakti var acele etme elbet çıkacak o suni sancı olsun ne olacak ki ikiside sancı hiç bir farkı yok
PrenssAnnesiiii Fatmabltc bende 37+0 ım ama balondan bi farkım yok okdr şişim ya benmde sancı çıkmıyor nst de falanda korkuyorm gelmck 40ı geçicek diye bende suni almak istmyorm yürüyüş squat plates hurma yapıyorm hepsini bide ahududu çayı dene canım sancılrı getryor diyolar
umare Fatmabltc DOĞUMU BAŞLATMAK İÇİN 1 litre suya 2 çubuk tarçın-10 tane karanfil - 2 tane küçük parmak büyüklüğünde taze zencefil 15 dakika kaynat 15 dakika dinlendir gün içerisinde bitir Ada çayı günde 1-2 bardak iç Defne tohumu günde 5 adet çiğne bol şu ile iç Keten tohumu ezdir 1 yemek kaşığı kadar yoğurda karıştır ye Günde 1-2 dilim ananas Günde 5-6 hurma Cinsel ilişki
Busramerve biranneadayii evet ama bir yandan da enfeksiyon riski oluyor diye biliyorum o yüzden prezervatif kullanın diyorlardı. belki son ayda bu şekildedir. Bence doktoruna sor canım.
nur_efe_ Fatmabltc hiç kendi dini yorup enerjini boşa harcama vakti saati gelmeden olmuyor istedin kadar yp doğumda sancı çekerken çok ihtiyacımız var enerjiye