Hnfkrn benim de 29. Haftada yüksek çıktı acil çocuk kardiyolojisine yönlendirdiler. Eğer yüksek çıkmaya devam ederse anneyi yatırıp ilaçla bebeğin kalp atış hızını düşürüyorlarmış. Kardiyolojide takip edildim bikaç hafta, normal çıktı benim şükür ki yatışa gerek kalmadı. Ama yüksek olunca kalp yetmezliği olabiliyormuş o yüzden takip ediyorlar. Sana da haftaya gel dedilerse çok yüksek değildir. Haftaya tekrar kontrol ederler yüksekse seni hastaneye yatırıp ilaçla çözerler üzülme. Tahmin edebiliyorum halini aklım çıkmıştı benim ne kadar çok ağlamıştım. Ama tedavisi olan ve çabucak halledilebilen bişey kendini korkutma. 200 ve üzeri kalp atışında hastaneye yatırıyorlar. Normali 120-160 arasıymış. Ama 170 filan çıkınca da önemli değil diyorlar, benim 190 çıkınca sınırda diye acilen kardiyolojiye yollamışlardı. Biraz yüksek dedilerse sana 170 gibi filandır, o sıcaklardan yorgunluktan susuz kalmaktan da oluyormuş. Doktorum bana çok güneşe çıkma bol bol su iç ve dinlen demişti. Çok geçmiş olsun. Üzülme Allah yardım eder