Minemine Hanımlar bişey sorcam ya bütün baktığım siteler ve mağazalarda hep aynı çeşit beşik aradığım şey çok değişik öyle herkeste olmayan bişey . daha fazla çeşidi olan bildiğiniz bi site varmıı ??
BesteCanerKutluzolu Minemine nasıl bir şey arıyorsunuz ki hani belki istediğiniz şeyi bilirsek daha çok yardımcı olabiliriz
Minemine BesteCanerKutluzolu aslında benimde pek bi fikrim yok ama şu piyasadakilerden en azından değişik bişey ama sepet beşik olacak büyük ihtimalle . Onun daha farklısını arıyorm mesela
BesteCanerKutluzolu Minemine sepet beşik boyutunda olup etrafı hastanede bebeği yatırdıkları beşikler var ya cam gibi şeffaf öyle olanlar var mesela balkabağı şeklinde olanı gördüm yuvarlak gördüm yine küçük ama kocaman değil istanbulda mısın?
BesteCanerKutluzolu Minemine anladım burda tasarım yapan bir mağaza bulmuştum da ben orayı tavsiye edecektim çok değişik beşikler oda takımları vardı. Kuklaydı mağazanın adı
Senaakif Çilekte yüzde elli ındırım var bır besıkte kızlar ılerde kocaman yatak oluyor beyaz büyük guzel ben ona bakacağım en azından marka heryerde var muhattabın bellı şuan oda yapmayı düşünmüyorum ılerde yaparsam yatak oluyor guzel