Sonay Tugraninannesi ben oğlumda 1 yasına kadar kullandım cnm çünkü çok hassas vücutları oğlumda çok cildi kuruyordu kızarurdı o vakte kadar kullandım ama erken bırakanlarda var ben tedbiri elden bırakmadım 😊
Sonay Obsesifk 😂😂😂 bende oyle yapacam bigun onceden anneme gitcem 😂 burda bim yok 😕 inş işinize yarar kızlar 😍
Sonay Obsesifk 9 Mart bim yaz çıkar Google da cnm . Aynen sabah gitmek Lazım 😊 bide köşede kalmış şehir içinde olmayan bim marketlerde olma olasılığı çok bitmiyo oralarda hemen
Suheda Sonay aynen canm bana bim yakın ben sabah açilinca giderim hemen 😊 dahada varmis unutmayiz i sallah
Sonay Pinaryyim evet onlarda vardı sanırım Bakım ürünlerinde bim kendi ürünlerinde var hiç kullanmadım ama denemekte fayda var çok Pahalı değil gibi😊
Sonay Adelimm dalin toz deterjan granül sabun 1kg 19.95tl . Civilde var organik fridly 1 kg 10 tl dalan marka deterjan 8 tl ye var bakabilirsiniz 😊
deletedmom01 Sonay canım sen söyleyince baktım gayet iyi yani 😊😊 kesinlikle gidip bakarım erken gitmekte fayda var gercekten 😊😊
Sonay deletedmom01 😂😂😂 beklemek sorun değil bim yok burda şehir merkezine inmem Lazım Annem var bigun onceden gidem bari 😃😂😂😂