Daha henüz oğlumuzu kucağınıza almamıza 3 ay var lakin Yurtdışında doğum yapacak olmamam sebebi ile odasını tamamladık bile.
Darısı sizlerin başına 🍀 Ben Çilek vs gibi hazır markalarda satılan büyüyen beşik seti almaktansa yeğenlerimin sadece 2 sene sonra büyük yatağa geçmeleri, ilk yılın yarısının anne yanında kalanının park yatakta falan geçtiğini görmüş olmam sebebi ile tek seferde Montessori ekolünde bir oda tasarlamayı tercih ettim.
Şu an çocuk mobilyasının en iyisi imkan da varsa tartışmasız 3moms Markası ama Dubai ye çalışmaktan gereksiz astronomik rakamlar telaffuz eder hale gelmişler. Maliyetleri bilen her ne kadar mesleğini icra etmeyen bir iç mimar olsamda; onların aksesuar vs hariç sadece mobilya proje bedelinin yarısından bile aza odamızı sonlandırmış olmak keyif verici Ki her şeyin de çocuk hijyen ve organikliğinde olmasına da dikkat ederek tabi 🦒
Ben küçük butik bir atolye ile çalıştım Mobilya için . Aksesuarları da çeşitli yerlerden tedarik ettim aşağıya bırakıyorum.
Duvar Kağıdı: Designmixer
Mobilya: Montessori _ani
Aksesuar,Yastıklar,Halı Tedarik:Kidsliving
Halı: Lorena Canals
Duvar süsleri: Wild and Soft
Zürafa oyuncak: Melissa & Dough toys
Çadır: Oyuncadiri
Işıklı Toplar: @Cottonlights
Oda Link: https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MDE4Njg5MTU4MjEwMzU2?igshid=wp4lbxb66i9h&story_media_id=2096728674778139917
Sıra şimdi oğluşumuzu sağlıkla kucağa almalarda 🍀 şimdiden İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ☺️