gulertkn Demin instagramda gördüm. Zeynhome diye bi sayfa 170-180bin takipçili oyuncak vesaire toptan satıyo bi hamile bayan sipariş vermiş 1500 liralık ama dolandırılmış sizde dikkat edin
Bsralsn gulertkn böyle şeyler git gide çoğaldı elimden geldiği kadar kapıda ödeme ve şeffaf kargo seçeneği istiyorum. İnstagramda sahte hilelerle takipçi arttırıp müşteri memnuniyeti mesajı ayarlayan çok sayfa var. Gördükçe burada paylaşıp anneleri bilgilendirmek gerek
deletedmom472 Aynen arkadaşımda asyamtextilden yatak örtüsü ve bornoz takımı aldı ucuz diye bir tane pike takımı yolladılar eski püskü . Giderek artıyor bu dolandırıcılar devlet el atmali
deletedmom472 gulertkn farketmiyor pek ödemeyi yapıp kargoyu açıyorsun bir bakıyorsun başka bir ürün is işten geçmiş oluyor . Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar ki
Ulku12 Nesliiiiiiiii kapıda odeme olsa ne olucak kı ben bir kere sipariş vermiştim kapıda odeme içinde su ve dandık bir cezve cıkmıstı ve bır cok tanıdıgımın basına geldı kapıda odeme olsada aldıktan sonra ıcını acabılıyorsun hersey sefaf kargo olmalı bence