aselzumra Son 50 gün ben çok heyecanlıym yavaş yavaş korkular başladı 😮 hazırlıklar bitti gibi gibi 😊 son zamanlar zorluyor kasılmalar var bazen belim de sancılar oluyor mide yanmasından bahsetmiyorum bile 😶 Sizde durumlar ne 🌸
Aysedgrlikrkmz aselzumra bizde son 54 ama sezeryan olacağı için sanırım 10 gün öncesinde olacak 44 diyorum Şafak inşaallah 🥰 bugün camları sildim ve bebeğimin kıyafetlerini yıkadım iki kez yıkadım ilk yıkamam da toz gibi bşy oldu ikinci kez bi da yıkadım yarın ütülüycem inşaallah 🙏🏼 Ütüledikten sonra çantasını filan hazırlıycam hurçlara koyacam dolabına yerleştirecem inşaallah doğuncaya kadar kokusu filan gitmez yaaa
Aysedgrlikrkmz aselzumra ayrıca ayakta çok kalınca bebeğim toparlanıyor gibi oluyor bu Aralar mide yanması dayanılmaz oluyor bebek toplanması sizde de oluyor mu canımı acıtıyor biraz ama orda olduğunu bilmek mutluluk veriyor🥰
aselzumra Ecmelinannesi Eylül'ün 14 yazıyor ultrason da ama ilk hamileliğim orda yazanlar aynı mı olur bilemiyorum 😊 inş öyle olur 😊
aselzumra Aysedgrlikrkmz ben 28 de ykayp ütüleyp yerlestirdim hala misler gibi kokuyor gitmez sizinki de bende 35 de cantayı hazrlamayı düşünüyorum inşallah 😊🌸
aselzumra Aysedgrlikrkmz benmde öyle bu aralar toplanıyor duşa grip Sabunla ovalynca yada yürüyüş yapınca düzeliyor
busragokce Aysedgrlikrkmz ya ben çatı ağrısından yürüyemiyorum eşim penguen gibi yürüyorsun diye gülüyor çok komik haldeyim😱
Mervednr aselzumra benim son 59 ama erken doğum riskimiz var. Çantamız hazır dolabımız ve arabamız kaldı sadece eksik. Kasılmalarla devam, gece uykusuz. Öyle yuvarlanıp gidiyorum
Aysedgrlikrkmz aselzumra inşaallah sağ Salim giydirmeyi nasip etsin Rabbim 🙏🏼 32+3 olduk bugün yarın ütüleyip yerleştirecem inşaallah haftaya da koltuklarım yıkanacak perdeleri halletcez inşaallah 🥰
Ozgehasan Ayakta durmak da zorlanıyorum artık uyuyamiyorum bacaklarim çok ağrıyor bulaşık yıkarken bile çok sızlıyor sabahları erkenden uyanıyorum (geceleri kendimi mutfakta buluyorum) 😄 bebeğim daha hareketli çok şiddetli vuruyor ve aşağı aşağı vuruyor
esra1907 aselzumra ultrasona göre son 37 ama erken doğum riskim var her an gelebilir 😩 herşeyimiz hazır cok şükür çantalarımız hazırda bekliyor
aselzumra Ozgehasan bende hiç nefes alamıyorum ve cok fazla mide yanması oluyor bundan uyuyamiyorm sanırsam 😣