Nhrnhr Doktorumla sezeryan icin gun belirledik , 38+1 de olacak dogumum , sizce erkenmi ? Sizler kacinci haftanizda sezeryan oldunuz bilgilendirirmisiniz beni 🙏🏻
dygualmila Nhrnhr normal canım 9 ayın bitmiş oluyo 39 haftanda doğuruyosun bende aynı sezaryan olcam 5 gün sonra 38 haftamda bende mecburi olarak
dygualmila Nhrnhr 36 larda erken oluyo 37 ve 38 de erken sayılmıyo normal haftasında oluyo canım endişelenme
Fatmasaymaz Nhrnhr evet mecburi bir durumdu hareketleri azalmıştı. Auyum azalmıştı birde nst de kalp atışı problemli olunca apar topar sezeryana alınmıştım. Zaten ben kızımda gebeliğinde çok sıkıntı çekmiştim 2 kere erken doğum riskinten yatmıştım. Ama Allah a şükür 2950 doğmuştu küveze dahi girmedi. 4 ay sonra 2 yaşında olacak 2. Gebeliğim buda büyük ihtimal erken doğum olacak. Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Uzun oldu kusura bakma.
Nhrnhr Fatmasaymaz olurmu ne kusuru bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ben 😊 sagsaglim kicagina alirsin ins 🥰
Serpilsaltikalp Nhrnhr ilk doğumumda 39+4 de oldum. Şimdi ikinciye hamileyim. Doktorum bir sorun olmazsa 38 de alacağız diyor. Erken gelecek olursa yada bir problem olursa 37 olacak tabi. Erken değil. 37. Haftadan sonra isteğe bağlı sezeryan yasaldır.
Dorukksenay Nhrnhr bende merak ediyorum haftaya bende 38 haftama giricem Cuma günü belli olucak bende bu konuda çok korkuyorum erken olmasına bayramda denk gelicek doktorum olmassa diye çekiniyorum
Nhrnhr Dorukksenay haftaya 38. Haftan oluyorsa bayramdan oncede olabilir belki😊 benimde 16 agustos tam bayram sonrasi olacak , doktorunla konusup netlestir bayramda buradami diye 😊
SibelKaya Benimde 38+4 sezeryan olucam çarşamba günü inşallah çok ağrı çekmem ilk ameliyat deneyimim☹️
Nhrnhr SibelKaya benimde ilk olacak oyuzden biraz panik oluyorum gun yaklastikta 😊 epiduralmi olacak yoksa genelmi ?