Yesimeliz Levelmas elone saglik canim belkide bizim bu hevesimiz tup bebek oldugu icindir insan zorlukla yasadigi icin en guzelini gormek istiyo belkide
Levelmas Yesimeliz istiyoruz tabi. İlk başta üzülürdüm sonra bebeğim sağlıklı gelsin o işler çok kolay diye teselli ettim kendimi :) bir şekilde mükemmel bir oda yaptıgımı düşünüyorum. :)
Semooshh Yesimeliz amaaaaan tek derdin, o, olsun be canım. Sen sağ, ol eşin bebeğin sağ, olsun, en büyük zenginlik o. Herkes yapıcak diye bişey yok Özenme her yapana herkes elinde olduğu kadarını yapar 😊 rızkının olduğu kadar yer. Ömrü yettiğince yaşar.
SemaNurSoy97 Yesimeliz takılacak dert değil bi Mevlüt yaparsın oradan gelen takı ve paralarla odasını yaparsın biz öyle yapmıştık zaten çocuğu belirli bir aya kadar yanından ayırmak bile istemiyorsun acaba sesini duyar ıyım duymazmıyım uyanabilir miyim gibi ben 5 6 aylıktı odayı aldım 10 11 aylıktı yavaş yavaş odasına geçirdim hm kendimi alıştırmaya hem onu alıştırmaya çalıştım böyle şeyleir kafaya takma insan tabi istiyor evladın en iyisi olsun diye ama malesef herşey para bu zamanda dedipim gibi zaten yanından sen ayırmak istemiceksin Mevlüt te takılanlarla alırsın yetmezse üstüne para biriktirip koyarsın
Arzu88 Yesimeliz allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Takılmayın böle şeylere. Bizimde evimiz küçük oda yapamıyoruz. Senin gibi beşiği bir arkadaşımdan aldım bide yanına mini dolap Zaten en az 2 sene odamızda kalacaktı. 2 sene sonrada allah büyüktür. Herkes ister tabi dört dörtlük ama eşya dediğin nedirki. Böle bişey için ne kendi canını sık nede eşini allah sağlık versin gerisini halledersiniz zamanla.
Julej Yesimeliz odası olması şu an çok gereksiz kaç bebek odasında yatıyor ki.ben sırf yanımda duracağı için park yatak ve ucuz bir gardırop aldım.nedeni ise idare etsin çünkü emziricem sürekli yanımda olmak zorunda . Odasında yatması yerine yanımda yatsın ki kokusunu içime çekeyim yavrumun 5 sene sonra oldu zaten yanı basımda olsun biriciğim 🌸😇oda alanları görüyorum keşke almasaydık diyorlar neden üzülüyorsun ki canım ileri de alırsın ben de öyle yapıcam bir çok anne oda yapıyor diye yapmak zorunda değilim ki mantıklı olanı yapman önemli hiççç kafana takma şu an yapman hem gereksiz zaten üzülme
Eceguldemir Yesimeliz Canım benim neden canını sıkıyorsun benim evim de 1+1 kira elhamdulillah evimde huzurum var ben de çok isterdim odası olsun ama önümüzdeki 2 sene sıkı çalışıp yeni eve geçmeyi planlıyoruz. Bebekken oda lazım olmuyor ki büyüdüğü zaman kullanır odasını zaten beşikte yatıcak hiç canını sıkma önemli olan evladını huzurlu ortamda büyütmen ve evladının sağlığı
Oz_lem09 Bebeğinin odası olsa da olmasa da o anlamayacak nasılsa. Ben hiç düşünmüyorum İnan ki. O büyüdükten aklı erdikten sonra çok güzel bir oda yaparsınız inşallah o da o zaman çok mutlu olur annesi ☺️
Hikmethanim_07 Yesimeliz Bende oda yapmayacağim canim beşik alıp kendi yanıma koyacagüm eşyalari içinde kendi dolabimizdan bir yer ayırdık
_emymom_ Yesimeliz ilk cocuga oda yapmak çok saçma. Allah nasip ederse tek cocukla kalacak haliniz yok dimi. Ben kızıma sadece bi karyolalı beşik almıstım 700 liraya altında da çekmecesi vardı. Kendi dolabımdan yer ayırdım ona . Kızım 11 aylık ve şuan 3 aylık hamileyim. Şimdi yaptırıyorum iki kardeşe oda. Geriden gelenleri de düşünmek lazım. Zaten gece 50 kere uyanacagnz için 1 yıl boyunca yanınızda yatırmak daha mantıklı sonradan yaparsınz
Hurit Yesimeliz canım hiiic sıkma canını benimde ilk bebeğim olacak inşallah ama ben kendim oda yapmak istemiyorum bı besikle büyüsün 6 7 yaşına gelince güzel bir genç odası yapacağım ona inşallah sende öyle hazırlan ona göre paranida biriktirir guzeeel bir genç odası yaparsın ona .Vallaha boşa masraf bebek için oda hiiic canını sıkma bunun için Rabbim evinize bereket hayırlı bol kazançlar versin ,huzur ,sağlık mutluluk versin sizlere inşallah .Bebeğin sağlıklı olsunda gerisine hiç takılma 💞
Cansu34 Lütfen takmayın böyle şeyleri sağlıkla- hayırla doğsun büyüyünce ne çocuk odaları yaparsınız maddiyatın çaresi olur zamanla
elf0 Yesimeliz eğer yer var diyosanız benim yaptığım gibi de yapabilirsin . Miniço dan dolap ve şifonyer sipariş verdik biz de yatağında zaten yapsak bile ilk yıl yanımızda yatcak mecburen o yüzden de anne yanı alcaz ama ben şimdiden köşeye her maaşta biraz arıyorum bi senede Montessori yataklardan almak için parayı da biriktirmiş oluruz. Sen de öyle bişey yapabilirsin eğer boş oda varsa yani illaki şu set olanlardan almaya hiç gerek yok gerçekten zaten alsan da kullanamazsın işl sene öyle düşün ona vereceğin parayı çok güzel kıyafetler oyuncaklar alabilirsin öyle düşün
Konul_Nilay Yesimeliz 11 yıldan sora tüp bebekle hamileyim.5ci ddnemem bu.dunyaca para harcadım.daha 6 ayımız oldu.o kadar masrafkı.serklaj kanama yatalağım.ilaç serum o kadar tutuyoki.bende bi beşik alcam.umrumda dil.bebek olsunda.oysakı tadilatlı kombili çocuk odamız bile var boş duruyo.irelide yaparız
Mehsu Bence çok üzülecek konu değil canım çok şükür eşim bi dediğimi iki etmiyor her konuda maddi acıdan bi sıkıntımız yok çok şükür eşimde teklif etti istersen yapalım diye inşallah ilerleyen zamanlarda evimizi değiştirmeyi düşünüyoruz o yüzden de ben oda yapmayı düşünmüyorum çünkü oda yapsam da ben her anında yanında olmak isterim bence odası olan bebişlerin anneleride öyle istediği için pek kullanamıyorlar odayı aklın orda olucağına yattığın odada her anına sahit olmak daha güzel olmalı diye düşünüyorum bebeğin odadaki perdeye halıya sifonyere ihtiyaçı değil o evin huzuruna maneviyatını ihtiyacı olduğunu düşünüyorum sende üzülme bu durumu maddi acıdan düşünmemelisin yoksa isteyip yapamadığın her sey sana sorun olucak ve üzüleceksin canım 😊
Mutlu_anne2 Yesimeliz dert ettiğin şeye bak bırak odaniz da kalsın kuzum ne var durumu varda almıyor sanki. Kızım 25 aylık oldu hala bizimle yatar beşikte cuma günü başka şehire tasinicam 1 seneye yakın da oturma odasında yatacak ev aldık Vs borç var kızım doğduğunda durumumuz iyiydi ama oda yapmak çok mantıksız geliyordu bana sonuçta sninle olması lazım hamileyim şimdi o yüzden ayiricamyanımdan yoksa 3 yaşına kadar yanımda yatırır oda yapınca ayirirdim
Rabia2019 Yesimeliz bebek odası şart değil ki zaten ilk zamanlar sizin yanınızda yatacak, canınızı sıkacağınız bir şey yok bence