5429ayseckl_42 [silindi] evet canım fitil verdi trıvag 300mg fitil verdi onu kullanıyorum sanki daha çok artırdı yada içini iyice mi temizliyor anlayamadım😀
[silindi] 5429ayseckl_42 hım ben progestan sanmıştım canım . Ben bu gün progestana başladım inşallah benimde kramplarım geçer . Maşallah sen şifanı bulmuşsun darısı ben ve benim durumumda olanların başına 😊😊
5429ayseckl_42 Fatmautku Fatmautku teşekkür ederim canım aynen az geliyordu fitili kullanınca yeşil akıntı daha da çok arttı inşallqh bugün sonuncuyu kullanacağım inşallah geçer
Fatmautku 5429ayseckl_42 bir kaç güne şikayetin biter bence bitmezse doktoruna sor canım geçmiş olsun
5429ayseckl_42 [silindi] progestanı üç gün oldu bırakalı onu kullanırkende geliyordu benim inşallah hepimiinki geçer
busraaylmz 5429ayseckl_42 geçmişti bugün tekrar verdi muayene edince mantarın var dedi suan yeşil akıntım gelmiyor ama kremsi gibi
5429ayseckl_42 busraaylmz hım anladım canım geçmezse bende tekrar gideceğim bakalım inşallah gerek kalmaz da biter 😕