SemaSalihh Kızlarr sağ üstte dişim çıkıyor ara sıra ağrı oluyor sizce doktora gitmem gerekli mi ne yapmalıyımm ?? 36+4 günlük hamileyim
Arasaslan SemaSalihh benim de öyle oluyor ara ara sürekli alkolsuz gargaralar ile gargara yapıyorum geçiyor kulak, çene ağrısı. Gebeliği bırakın 20lik normal gebe olmayanda bile o kadar ağrı kesiciye rağmen geçmeyen bir durum maalesef
Sym_ SemaSalihh Ben de 20lik diş çıkarıyoru. doktorla görüştüm ilk ve üçüncü trimester da tedavi yapamıyoruz dediler. Ama çok dayanamıyorsan yine de doktoruna sor bence 😊
Symsglm Acır sadece çıkarken ilaç vereceklerini sanmıyorum.çok rahatsız oluyorsan git istersen. Hamilelik düşündüğüm için 4 20lik dişimide çektirdim üst üste hemde
Symsglm SemaSalihh annemin ısrarıyla 😊 hamilelikte diş çürümesi çok oluyormuş sabredemezsin demişti sağolsun.hamile kalmadan hemen önce tedavim bitmişti
Arasaslan SemaSalihh benim de bir iki gün devam ediyordu. Diğer 20liğimi gebelik düşününce aldırmıştım. Tek biri kaldı onu da doktor almak istemedi kalsın bir sıkıntısı yok onun dedi. Ama şimdi ara ara oluyor onun için karbonat suyu ya da gargara ile geçiştiriyorum.