Deletedmom3342 Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Mersin Üniversitesi'nde organ taramasına giren var mı ? Randevu alarak mı gittiniz? Fiyatı ne kadar? Geçen sene günlük olarak polikinliklerden ücretsiz yapılıyormuş o şekilde yaptıranlar var mı ?
Ayse1 Deletedmom3342 120liraya yaptırdık Ayhan coşkuna.sizin dediğiniz doktoru duymadım.ama ben memnun kalmadım özele gitmediğime pişman oldum .cok sıra bekledim ilgi sıfır .3 kere çağırıyor falan .ne gördüğünü de söylemiyor git gel git gel baydı beni
Deletedmom3342 Zuhal_ahmet Ben Mersin üniversitesini aradım geçen hafta , bana 184 tl oldugunu söylediler. Hakandı sanırım profosürn adı.. Bizde mi sorum var anlamadım. İki kez sordum 184 dediler. Hangi doktora gittiniz siz. Birde rica etsem randevu aldıgını numarayı alabilir miyim? Nerden bulabilirim. İlçeden gelecegim de ben.
Deletedmom3342 Ayse1 tek tek incelerken detaylı anlatmadı mı ? Beniimde agustosun 15ne kadar gitmem gerek.. daha geçen sene günlük gidilip sıra alınıp detaylıya giriliyordu. Ama tabi asistanlar giriyor. Profoserler değil.. Şimdi yeni uygulama yapmışlar.
Ayse1 Deletedmom3342 hem kendisi geldi hem asistanı ama sana anlatmıyor ki kendi aralarında konuşuyorlar not alıyor orda bir yardımcıda o kadar .sonra kalbi için 1ay sonra bir daha çağırıyor .sen ekrandan göremiyorsun bile
Deletedmom3342 Ayse1 kaç haftalıkken gittiniz siz. Şuan çok şaşırdım. Kızımda gittiğimde ben aynı gün yaptırıp çıktım, birdaha hiç birşey içinde çagırmadılar.
Alessia Deletedmom3342 fetal eko yapıslar arkadasa herkese yapılmıyor belkı kucuk bır problem gorduler banada yapılmadı bır kez gırdım
Ozderr Deletedmom3342 yerinde olsam gitmem valla sen göremiyosun bile. Kendi aralarında konusyorlar doktor bişey demiyor dogru düzgün
Deletedmom3342 Ozderr Doktorumda kesin gitt dedi.. Biz sorunluları %60 görebiliyorsak ordaki cihazlar %95 görüyor dedi.
Deletedmom3342 Ozderr Tarsusta yok , mersinde de özel muayene ile bakanlar varmış, onlarda 350den fiyatlar başlıyor.. Yaa şimdi diyorum zaten kızımda ne güzeldi. Sabah gittim sıra aldım muayene oldum ben. O gün detaylıya girdim çıktım.. şimdi neden kalkmış acaba.