Kızlar 24+5'teyim. Bu sabah 5:30 civarı bel ağrısı çekiyorum diye devlet hastanesine gittim. Ağrı kesici serum verdiler. Eve geldiğimizde ağrılarım hala azalmamıştı ama uyumaya çalıştım. Uyudum saat 11:00'da daha şiddetli bel ağrılarıyla uyandım. Bu sefer eşim arkadaşlarından borç alıp beni paramız olduğunda sürekli gittiğimiz özel hastaneye götürdü. Normalde orada kaydımız var ama benim doktorum akşam gelicekmiş. Bende o an hangi doktor varsa ona gitmek istedim çünkü çok kötüydüm. Bir sürü tahlil yaptı bana. Müşade verdi. Müşadere verdikleri serum beni daha kötü yaptı, boş midemle kusmaya başladım. Bel ağrılarım iyice arttı. Tahlil sonuçlarıyla beraber doktorun yanına gittik serumdan sonra. Sonuçlarıma baktı, senin bütün değerlerin çok yüksek dedi olumsuz konuştu ve bana bebeğin ölebilir dedi. Ben de eşimde o anda hüngür hüngür ağlamaya başladık. 3 gün yatış vermem lazım dedi 3 gün ücreti 1.500 TL dedi. Biz o an tekrar şoka girdik. Ailelerimizden destek almayan insanlarız, biz o parayı nasıl ödeyelim dedik. Ben bilemem bebek ölebilir dedi. Çıktık belki devlet hastanesi yatış yapar diye devlete gittik. Devlette bize yatışlık bi durum olmadığını ve 2 antibiyotik ilaçla durumun çözülebileceğini söyledi. Eve geldik benim bi arkadaşım gittiğim özel hastanede doğum yapmıştı. Ona söyledim durumu. Meğersem benim gündüze gittiğim doktor cahilin tekiymiş. Benim arkadaşıma zamanında bebeğin öldü demiş karnındayken, hep yanlış bilgi vermiş. Bizim özelde gittiğimiz zaten hep Nilgün siye bi doktordu. Hatta o Nilgün bize yanlış bilgi veren doktorla zamanında kavga etmiş, hastalara yanlış bilgi verdiği için. Zaten bize yanlış bilgi veren kadın sürekli bi şeyler çıkarıp ödeyebilirseniz şunu yazıcam bunu yazıcam deyip duruyordu. O an onun para göz olduğunu anladık. Şimdide arkadaşımız sağ olsun bizi rahatlattı. Devletin daha iyi karar verdiğini söyledi. Yarın devletin yazmış olduğu antibiyotikleri alıp evde tedaviye başlıycam. Özeldeki kendi doktorumun saatini bekleyip onunlada görüşeceğim. Tahlil sonuçlarım şöyle; kanımda mikrop varmış. idrar yolu enfeksiyonum varmış. böbreklerime idrar sıçramış olabilirmiş. devlette bu tahlillere baktırdık devlet ise ya bebeğin böbreklerinde hızlı büyüme var yada hamile olan kişinin böbreklerinde taş var dedi. çözülemeyecek bir şey değil dedi. devlete güvenip hareket edeceğiz. özeldeki doktorumlada görüşeceğim. benimle aynı durumu yaşayan var mı? yada daha önce yaşamış biri var mı? uzun oldu kusura bakmayın..