38+6 da çok acayip şaşılacak derecede bir doğumum oldu.38+5 te azar azar suyum geliyordu ama su mu değil mi tam anlam veremiyordum.değildir ya dedim ertesi günü mantarım vardı ilaç yazdırmaya gittim doktorum muayene etti dedi acil yatış suyun azalmış apar topar yatış yaptık sabah 11 den akşam 4 e kadar suni sancı verdiler ama zerree suni sancıyı hissetmiyorum nst de düzenli sancılarım çıkıyor ama bende his yok sadece karıncalanma gibi sancılarım 100 e 115 e vuruyor bende gık yok doktorum diyor bu sancılara doğurman gerekiyor açılman olması lazım ama zerre ilerleme yok bende akşam 5 te sezeryana alacağını söyledi ama ben sabaha kadar beklemek istedim o gün boyunca sürekli açıklık muayenesi yaptılar ve rahimim çok gerideydi sancıları hissetmediğim içinde bebek aşağı inmedi ertesi günü sabahtan dedim yeter artık canım çıktı açıklık muayenesinde daha muayene istemiyorum sezeryana alın beni ve ameliyata girdim saat 11;30 da saat 12:00 de de ıngaaa bal minnoş kızım doğduuu inanılmaz bi duyguu rabbim hepinize nasip etsin kızlar bi kokusu var anatılmaz yaşanır hepinize hayırlı doğumlar 🤲🏻😊❤️🥰