Buraya hep acaba bir gün bnde yazarmıyım diye düşündüm ve nasip oldu öncelikle bazı şeyler söylemek istiyorum gebeligim omadar zor geçtiki bilmiyorum belki ben zorlaştırdım 2\3 lü testlerim de hep risk çıktı ve bu brni o kadar yıprattiki gebe deyil ölüydüm sanki ayrıntılı yaptırdım zekai tahirde onda bi sıkıntı yoktu biri var biri yok dedii aslında bnde artık yeter dedim ve özel bi hastaneye gittim ve çocuğun gayrt saglıklı dedi o kadar mutlu oldhmki 4 lü yaptırdım temiz çıktk kesinliköe yıpratmaykn kendinizi demesi kolay diyceksiniz ama gerçekten tek doktorlada kalmayaalım bnce neyse aştık o günleri bi sancı dogurcam diyorum galiba daha 34 haftalıgım 1hafta hastanede yattım kızlar ciger geliştirici oldum 3 doz bunuda atlattım dedim kendime bundanda yırtık arefe gününde 3\4 gün eveli bir kaşıntı bir kaşıntı hastaneye gittik hemen gebrlik kolestazı olmuşum yatkş dedi 36 haftalk o zmn dedim haykr asla yatmıyorum bebege zararı varmı dedim yok dedi ne krem nr ilaç bunuda atlattım ve 40+5 günlügüm kızlar son kontrol kalktım sancı felan yok bnde hiç neyse muaneyegidiyorum buarada girdim baktı 39 çıktı 10 gün geri geliyordu zaten usg ye göre başka doktorda 2 li test gününden 42 hafta çıkardı yatış dedi neyse hiç sancım yok ama çıktık yukarı kaynanamla üstümü felan degiştirdim varis çorabı giydim onu giyerken birdenbire beline bi agrı vurdu sanck odasnda alttan baktı 3 cm dedi 12buçumda yattım hastsneye çok xor oldu sma açıklık ilerledive son yarım saat suni verdiler 4'ü 5 geçe alprrenim dünyaya geldi ve dogum anında doktor bunun ensesi kalın dedi çok çükür dediyle kaldı kızlar biraz uzun ama buda benim zorlu hikayem 😍😍