SezenFst Kızlar 6-7-8 haftaların belirtileri nelerdir siz bu haftalar neler yaşadınız bana anlatırsanız söylerseniz yardımcı olursanız çok sevinirim
BurcuSiratas SezenFst ben her an hastalancakmışım gibi kasık ağrım vardı tatlı yeme isteği, göğüslerimin şişmesi filan standart regl belirtileri onun dışında 7. Haftadan sonra cilt rengim değişti daha pürüzsüz daha güzel oldu
Ceydaa61 SezenFst canım benim daha adetim geçmeden göğüslerim damarlaştı ve uçları çok acıyordu. Sonraki belirtiler adet belirtileriydi zaten. 6 haftada kasık ve kalça ağrılarım başladı. Şimdi 8 haftalığım mide ekşimem kasık ve kalça ağrım var. Bazen kalçam kitleniyor hatta. Onun dışında bulantım falan yok çok şükür🙏🏻
Snur94 SezenFst anlatsam roman olur😂çok zor haftalardı benim için daha analayamadan bulantının içinde buldum kendimi kanamam oldu düşük tehlikem vardı göğüslerim çok agrıdı halsizlik yorgunluk karın bel agrısı bacak krampları ne ararsan vardı bende
AyferK Yorgun haller, karnın en ön kısmında hafif şişlik, sabah uykudan kalkışta mide bulantısı, kasık sızlamaları,kokulara aşırı hassasiyet 🤒👼🏻 7+3
Snur94 AyferK 16. Hafta bulantım azaldı göğüs acılarımda.kramplarda yorulduğumda oluyor sadece birde çok üşüyordum ben o zmanlar şimdi arada ateş basıyor