hilal_2323 Bende 30. haftayım sağ tarafta kaburgalarım çok ağırıyor nefes alamaz oldum sadece sağ tarafta oluyo bu durumda olan var mı 😔
Oglusannesii Mh1989 yooo teori etrafımda doğuranlara sordum burdada bi postta konuşulmuştu inşallah gerçektir
Mh1989 Oglusannesii anladim kendim icin degildir sizin icin insallah diyorum oyle ise😉cunku 29 hafta henuz bir cati agrim yok.Rabbim hepimize kolaylik versin dogumda bir avazda insallah😊😍
yapoo04 Serifeavci öyle öyle valla hani illaki başınıza gelmiştir orayı sert bi yere çarparsın ya öyle bi acı 😂
Rumeysa52 Serifeavci tabiki hergün canım her yattığın da hatta , o çok kötü birşey ya yastıksız kesinlikle yatamıyorum bacak arama alıyorum anca o şekilde gece WC falan kalkarken çok zor oluyor
Gamze_doguhan06 yapoo04 ya benıı anlattın ne güldummmm 😂😂 eşime dıyorum kı bırı sopayla vurmus gıbo kım vurmus dıo😂😂
Mrvsln Benim hamileliğimin belli dönemlerinde ara ara ağrıdı. Ama en siddetlisi 34 ile 37. Haftalar arasındaydı. Ama sonrasında geçti şu an 39dayiz
Esrayldz Serifeavci Merhaba ben 14. haftamdayım bel fıtığım var ve sizin gibi çok ağrım oluyor yatamıyorum kalkamıyorum sizin nasıl ve ne zaman geçti😕