Msbem 33haftalık hamileyim elhamdulillah 🤲🏻 Nefesim yetmiyor sürekli nefes darlığı çekiyorum en ufak harekette bile Benin gibi olan varmı ? Doktor normal diyor ama beni çok zorluyor
Busraoksz Msbem gece yatınca artması mesela dımı ?🤦🏻♀️ Bende sıZın gbıyım 33. Haftamızdayız sankı kosmusum gbı nefes nefeseyım. Esnerken bazen nefesım yetmıyor 🤷🏻♀️
Hikmethanim_07 Msbem Normal canim ben 34 üm geceleri çok sık oluyor bazen kalbim duracakmis gibi geliyor
Esesen Msbem ben 22+5 im bir aydır bir öksürük tuttu beni o sıralarda nefesim yetmiyor tövbe estağfurullah astım gibi
Betuel11 haftadayım bendede oluyo aşırı çabuk yoruluyorum burnum tıkanmış gibi burnumdan nefes alamıyorum bende çok erken başladı sanırsam eskiden 20.000 adımlar atan ben gün boyu ayak üstü yorulmayan ben 1 saat yürüyeyim pestilim çıkıyo 😢 birde gece horlaması var tabi 🤦🏽♀️
Msbem Hayırlısıyla Doğum yapalım 🤲🏻 Benim 4. Hamileliğim öncekilerde olmamıştı böyle sadece 3kilo aldım çokta almadım ama .
Serifeavci Msbem sırt üstü alçak yastıkta yatnca nefis alamıyorum diye uyanıyorum kiii zaten kesiliyor... 33 deyim
defne55 Msbem ben 23 haftalık olmama rağmen öyleyim canım hele bide iş yapinca nefesim resmen yetmiyor
Msbem Vitamin eksikliği olabilir mi acaba bir süredir kullanmıyorum vitamin biri kan düşük olunca olur diye yazmış ama