Merhaba hanımlar ben de suan 33+2 günlük hamileyim son iki haftadır bebeğin kalp atışı yavaş diye gittik haftaya göre normal dedi sonra tekrar gittin iki hafta sonra suyun sınırda havuç duyu iç hergün dedi magnezyum verdi dün gittik nst de hareketleri çıkmadı tekrar nst çekildim yine çıkmadı ciğer geliştirici iğne vudular droppler testi yapıldı iki tane dün iki serum takıldım tekrar akşam nst çekildi orda hareketleri çıktı 4 kere normal dedi doktorum telefonlar görüştük bebeğim 8 gündür 30 gr almış sadece önceki hamileliğim de kızımda 34 haftada bebeği beslemem tamamen durmuştu kan pırtılaşması var iğne kullanıyorum gerilik başladıysa önüne geçemeyiz dedi doktor iki haftada bir muane etmemiz gerekir ki kesin tanı koymak için dedi ama yine de perinatologa git dedi bu hafta gidicem bakalım doktor ne diyecek bana normal 8 günde kilo almaması dedi doktor kafam çok karıştı kızımız mucize oldu kendi isteğimle sezeryan oldum ben hastalıklar cekti bunda da aynı hataya düşmek istemiyorum doktorlar halimizi anlamıyor ve şehir dısındayım memleketimde değilim