Sifauzun_2 secilbektas inşallah bakalım birde o evin kalabalığı herkezin herşeye karışması evimde kendi düzenimin bozulması ayy ben baya doluymuşum 🤣
Ygll Ozgeliz bugün kontrolüm vardı bebek dönmüş doktorum şaşırdı bende çok şaşırdım ve sevindim hayırlısı bakalım inşallah sizin de döner daha zaman var
Ozgeliz Ygll maşallah ne güzel darısı bana 🙏🏻 Bugün kaç haftalık oldu ? Bide döndüğünü hissettiniz mi
secilbektas Sifauzun_2 bende çok dert ediyorum onu valla ben ağırlığını koydum 40 gün boyunca kimse gelmesin dedim eşimde dedi zaten yok diye
Ygll Ozgeliz bugün 35+3 oldu bir gece okadar hareketliydi ki sabah 4 e kadar uyutmadı ilk defa bukadar tepindi açıkçası. Tahminimce o zaman döndü. Yani başka bi zaman döndüyse bile hissetmedim.
secilbektas Ozgeliz inşallah çok istiyorum bakalım bebek dönmüş normal doğum gözüküyor bi sıkıntı çıkmazsa ve acilmam olursa işte doktor bacakların açık otur evde dedi bol yürüyüş yap diyor bakalım
BilgeeAnne Bizde tam 36+0 iri bir bebek dedi doktorum 2900gr.. baş cevremiz biraz büyük çıktı 9.2cm normal olması zor diyor. Sizin baş çevreleri ne kadar?
FnurGokcan BilgeeAnne 36+4 bizim de 2 hafta önden gidiyor 3400gr demişti doktorumuz 4 gün önce ama yine normal doğum olabilir belli olmaz diyor
ygulafer Merhaba sizin bi yazinizi okumustum cati muayenesiyle alakali hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Asliemirpeker secilbektas agustos sonu bi prenses bekliyorum ama bence bayramda ben doğururum gibi.. tüm hazırlığım bitti.. hayırla inş...
Zaida nes94 Benim ağrı olduğu gün nst de sancı 40 çıktı sadece. Sonra da ağrı olmadı. Vajinal baskıyı çok hissediyorum. Sende de var mı baskı ? Özellikle geceleri?
nes94 Zaida yokk hiç bişey yokk çok nadir oluyo yemek yediğim an zaten kaburgami ittiriyo dirme daha tepelerde hanfendi 😂😂 en fazla 5 kere aşağı baskı hissettim
Aysglmrt09 lilamom bu ağrılar şiddetlimi oluyor ? Benim gün boyu agrım oluyor ama dayanılmıcak şekilde değil
M1213 13 agustos benimkide, sancilarim oluyor ara sira bacagim belden asagi cekiliyo basamiyorum oldugum yerde kaliyorum cok kotu