secilbektas Mzgn01 valla son katta oturuyorum ben günde 4 kere inip çıksam 3. De eşim yollardan toplar heheh
secilbektas Sifauzun_2 bizimde hwrseyimiz hazır allaha şükür annem kapı susunu hastanede dağıtılacak süsleri falanda yaptırdı erkek benimde inşallah bende cuma gidixem bakalim ne dicek yaa gelsin artık
secilbektas Sifauzun_2 aynn cnm baya zormuş az kaldı şükür bizde bkliyoruzz işte her an gelebilir bugün tam 37 haftalık olduk sen kaç haftalık oldun
Merve2332 Eda34 son adet tarihine göre benimde 12 ağustostu ama bugün 5 ağustosa sezaryen randevulaştık 🙏🏻😁
Sifauzun_2 secilbektas bende 37+5 haftalığım doktorum cuma günü alalım dedi ama off heycan stres korku 😩
secilbektas Sifauzun_2 sezaryan mi olacaksın bende cuma gidixem ama ağrım faln bugün biraz daha fazla
secilbektas Sifauzun_2 inşallah canım normal istiyorum bi sorun çıkmazsa tabiki normal istiyorum allah nasip kısmet ederse
Buketbaby nurgul40 Sezaryen bebek için de çok dezavantajlı. Yanlış yönlendirmeyelim. Sadece acil durumlarda mecbur kalındığında tolere edilebilir.
secilbektas EmineGungorMutlu senin baya yaklaşmış bu cuma doktora gidicem sorucam bakalım nst de bişey çıkmıyor ağrı falan ama