kbru5 Kızlar karnım da çatlak oluşmuştu kaşınmaya başladı dayanılmaz şekilde bende kaşıdım ve su an berbat halde. Üstleri püfür püfür ve rengi kırmızı hep çok kaşınıyor hem çok acıyor nd yapacağım bunlarla. Üstüme bir şey bile giyemiyorum :(
Seyma0016 kbru5 bol bol yağlı nemlendirici kremler sürebilirsin zeytinyağı olabilir. Ben ilklerde badem yağı kullandım memnun kalmadım bıraktım şimdi yağlı el kremlerinden sürüyorum gayette memnunum 🙂
Bellythetik kbru5 yeni oluşmuş çatlaklara medecassol öneriyorlar eczanelerde 20 tl falan bende yeni çatlak hiç olmadı ama kullandığım kremlere ek medecassolu haftanın 3-4 günü hep kullandım hala da kullanıyorum tavsiye ederim 🙋🏻♀️
Pinkbabe kbru5 Kirmizi kantaron yağı ama doğal olanını bulabilirsen canim çok iyi gelir kac haftalik hamilesin ?
Busraa32 Bellythetik canım ben medecassolu yüzüm için nemlendirici leke için falan kullanmayı düşünüyorum hamilelikte kullanılır diyor prospektüsünde ama kullanılıyor mu gerçekten hamilelikte
Hllswm kbru5 canım bepantol sensiderm inanılmaz iyi geliyo o kasıntılara gebelikte kullanmada sakınca yok ben 2. Kutuyu bitirmek üzereyim dus alıp cıkınca karnım kabarıp kasınıyodu cok iyi geldi bana
Hllswm kbru5 benim catlagım daha yok ama gebeliğin basından beri kıpmırmızı olup kasınıyodu sonra pulpul dökülüyodu cildim şimdi bepantol sensiderm sürüyorum ihtiyac duyunca cok cok iyi geldi