Merhaba kızlar. Sonunda bnde kavuştum bal
kızıma 15 gün oldu.. sıkı durun çok güzel bir hikaye.
Büyük gün 11 temmuz sabah erken saatlerde nişanim geldi.ilk bebeğim ve Hiç telaslanmadim ara ara sancı gelip gidiyordu. Gün boyunca yemek yaptım. Temizlik yaptım. Eşim ara ara gidip geldi eve. Annemleri aradım.kayinvalideyi aradım sancim var muhtemelen gece dogururum dedim. Sonra akşam 7 oldu ve artık Dr u aradım.durumu anlattım hemen gel acilmana bakalım dedi ve gittik hastaneye.. bir parmak açılmam vardı. Yatış verdi.bna doktorum dedi ki yarın akşama anca dogurursun suni sancı vermicm.dedi. Eşim hemen ablamı almaya gitti. Sancı git Gide yükseliyor du.nst ye bağlı kaldım baya bi uzun. süre. Gece saatlerinde sürekli feci bir sancı giriyordu bn Tuvalete koşuyordum.
Tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum. 3.30 da hala açılma aynıydı bir parmak ti. Sancim durmadan tetikliyor ve bn dua ediyorum sürekli Allah'ım bna Hz. Eyüp peygamberimizin sabrindan ver. Sağlıcakla dogurayim hayırlı bir evlat olsun diye.. bu arada ablama diyorum sürekli Sabah olsun Afşin hoca gelse de sezeryana bari alsa artık dayanamıyorum 🤣🤣🤣 ve geldik zurnanın son deliğine sabah ezanı okunduktan sonra saat 4.30 5 gibi birden bı sancı girdi suyumun geldiğini anladım ablam uykuya dalmış kalk kalk suyum geliyor der demez suyum boşaldı. 😜😜 Ve inanılmaz bir okunma isteği. Geliyordu. Ebe geldi.bnm acilmama bakmaya çalışıyor ve bn ise bn böyle doğuma girmem. Bacaklarımi yikicam üstüm pislendi dedim.. Banyoya girdim.🤣🤣 vücudumu yıkadım.. çıktım sonra haydi doğuma doktorum geldi ve bna öyle güzel destek oldu ki. İkın Akile ıkın ıkın ıkın akile çok güzel harikasın. diye bn ise hocam takatim kalmadı al bni sezeryan a diyorum. Ameliyathane yi hazırda tuttu her ihtimale karşı.. bn her sezeryan dediğim de Dr hayır akile acilman çok güzel tam açılma 8 cm.asla olmaz normal doğuracak sin. Diyordu kollarını tutuyorsun hocanın. Eşimi çağırdı Dr um. O da destek olsun eşini gordumu kendine gelir dedi.
Ve bn doğumhane de bile eşim geldi mi burda mı diye soruyor dum dışarı hemşire gönderdim git öğren diye. Sonra. Dr çağırınca Eşimm girdi içeri doğum sırasında 2 kez girdi çıktı elimi tuttu sana güveniyorum yaparsın sen dedi elimi tutarak ayakta ikiniyorum. Bı kaç defa ikindim ve bebeğin başı göründü.. eşim dışarı çıktı bn ise çatala.. ve o an harikaydı bebeğimin vücudunu görmek benim bütün acılarımı bitirdi. O göbek bağının kesilisini görmek dünyanın en büyük nimetiydi.. tekrar eşim girdi yanımıza fotoğraf cekildik. Aglak aglak suratla. Dogumhane de . Dr um dikişi bile kendisi attı. 3 tane dikisim var. Doğurmak 40 dk sürdü. 12 temmuz sabah 5:30 da girdim 6:10 da doğum oldu. . Dr normal o sırada bile dalga geçiyor normal doğumu önerir misin. Diye hayır diyorum hiç bişey önermiyorum. 🤪🤪🤣🤣🤣 Herşey harikaydı doğumhane den çıktım. Odama geçtim
bebeğimii emzirdim.. allaha şükürler olsun ki bna bu güzel duyguyu yaşattı.. isteyen herkese yaşatsın.. ve işin enteresan tarafı abim sabah namazı kılarken içine damlamis olmalı ki ha şimdi dogurur artık demiş.. annem sürekli sabaha karşı kuranı Kerim' okumuş. Bn dua ettim sürekli ablam okudu.. neyse ki ablam sen çok güçlüydün metanetliydin bilincliydin Hiç isyan etmedin. Ağlamadın. Sadece dua ettin diyor.. sabah 9 gibi Dr um odamıza geldi ve çok iyi doğurdun dedi... Kolay doğurdun dedi bn çok şaşırdım suni vermeden bu kadar çabuk acilman olmasına. Dedi. Çok uzun süre sancı çekmedim dedi. Ve bn bunları duyunca bütün acılarımı unuttum akşamüstü 5 te te taburcu olduk.. sizlere tavsiyem sürekli dua edin ve güçlü olun.. 😍😍😍sorularınız varsa seve seve cevaplarım sevgilerimle.