Gmzyrli Zeynep_394 o ilacı bilmiyorum ama hamile olduğumu bilmeden arveles ağrı kesici içmiştim hiç bir şey olmadı çok şükür
Zeynep_394 Gmzyrli insallah o kadar yorum okudum Allaha şükür bilmeden icilen ilaclar etki etmedi demis herkes.insallah benim bebegimde saglikli dogar🤲
Zeynep_394 Begonia meraba kusura bakmayin birsey rica edecektim.perinotolojiye gidecem demistiniz.benim icin de sorabilir misiniz acaba onceden yazdim sanirim gormediniz 😊
Begonia Zeynep_394 Merhaba randevum Çarşamba günü. Önce kadın Doğumdan randevu aldım oradaki doktor perinatolojiye yönlendirecekmiş. Yani bir sonraki randevum perinatolojiye olacak ama Çarşamba günü kadın doğumcuya da sorarım ben.
Gulsengoksun Byza Bana bırak dedi gelişimini etkiler dedi ve çarpıntıdan ayağıya bile kalkamıyorum bide bu sıcaklarda 😒😒
Zeynep_394 Gulsengoksun ben zaten biraktim kullanmiyorum etkilemiyor beni.sadece hamileligimi bilmeden almistim onun icin endiselendim
Zeynep_394 Gulsengoksun doktorunuza danişin gerekli görülürse ceyrek dideral kullandiriliyormus.siz hamile oldugunuzu ogrenince mi biraktınız
Zeynep_394 Gulsengoksun şu ana kadar kullanmadan yapabildiyseniz bence daha kullanmayin.keske bende kullamamis olsaydim diyorum
Begonia Zeynep_394 Merhaba. Ben size yazacaktım ama bu postu bulamadım bir türlü. Doktor beni farmakolojiye yönlendirdi. Şu an bebek çok küçük olduğu için perinatoloji ilgilenemiyormuş.
Nebht-74 Zeynep_394 bende ellerimde ki titreme için kullanıyordum doktorum bırakmamı söyledi. Siz doktorunuza danışın bence