Firdevssaim Istanbulda avrupa yakasinda ikili test yaptiran arkdaslar nerde yaptrdnz ogrenebilirmiyim.bende yaptiricam fakat hangi devlet hastanesi yapiyor bilmiyorum özelde gittigm hastane cokk pahali.
1987gokce Firdevssaim Şişli Etfal'de yaptırdım ben ama hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum doktorum ben sormadan beni yönlendirip randevu veriyor. Tahlil sonuçları da 2 günde çıkıyor. Memnunum ben.
HlyaHabibezkaya Firdevssaim özel okmeydanı hastanesinde 78 tlye yaptırmıştım birde sanırım 30 tl gibi bir muayene ücreti vermiştim. Normalde başka özel bir hastaneye gidiyorum
HilalHilalSeyhan Çok acil basligi diye yaziyosunuz burda bende bakiyorum kötü biseymi var diye suan yolda hastanemi ariyosunuz
Firdevssaim Evet cok acil cunku ikili test belirli haftalarda yapılıyor bende haftami doldurmadan randevu hastane isini halletmem lazim istanbul gibi biyerdede bu mumkun deil acil olmasa acil diye yazmazdm
1987gokce Firdevssaim randevu alırken mutlaka gebe olduğunu belirtmeni tavsiye ederim çünkü hergün gebelere bakılmıyor her doktorun belirli tarihleri oluyor uzaktan geliyorsan boşuna vakit kaybı olmasın.
Mbceylanli Firdevssaim avcılar hospital da yaptırdım ben ikili test ücreti 145 fakat öncesinde muayene oluyorsun doktora o da sürekli gittiğin yerse kontrol ücreti 30 değilse 70