Fatmaylcn Merhaba arkadaşlar kürtaj olduktan ne kadar süre sonra adet gördünüz ? Benim diş ağrım var antibiyotik kullanıyorum takvime göre yarın adet günüm . Ama ilaçlar yüzünden gecikme olacağını düşünüyorum . Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
uras Fatmaylcn geçmiş olsun.ben 54 gün sonra olmuştum onuda doktorum 42.gün olmayınca adet sokturucu ilac vermişti onu kullandıktan sonra oldum ama 60 gün olmaması normal dedi muayenelerinde sıkıntı yoksa tabi
Haticekckylmz Fatmaylcn 45gun surdu canim benim adet gormem kurtaj onceside normal bi dusugum olmustu pes pese oldu biraz 3ay korunduk sonrasi 12+5haftaligiz 😇
Lavinya Fatmaylcn 32 gün sonra adet gördüm. 2. adetimde de tekrar hamile kaldım.. Sağlıkla devam etsin seninki de 🙏🏻
Fatmaylcn Oznur07 Benim bugün tam 30 gün oldu kürtaj olalı . Ben günümde olur die düşünüyordum . Ama diş için antibiyotik kullanıyorum o da geciktirebilir. Doktorum 45-60 gün geçebilir normal dedi .Ama yine de Bi an önce olmak istiyorum
Oznur07 Fatmaylcn benimde hep günunde oluyordu ama kurtajdan sonra degisebiliyormus bende senin gibi bir an once olsam diyordum cok sukur ben oldum 45 gunun sonunda tedaviye basladim bu ay asilama olucam tekrar ins seninde bir an once gelir
Fatmaylcn Haticekckylmz çok sevindim tekrar hamile olmana canım umarım ben de 3 ay sonra tekrar hamile olurum 🙏🏻
Haticekckylmz Fatmaylcn insallah RABBIM saglikli sihhatli kucagina verir canim evladini kafanda yer etmesin olacakmi olmadi falan diye piskolojik etkilemesin 😘