bebegimibekliyrm Merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim bugün doktor suyun fazla karbonhidratı azalt diyet yap dedi, erken Doğum riskin var dedi, istirahat et ve yolculuk yapma dedi, nezaman düzelir bu durum acaba😓
_Kubraa53 bebegimibekliyrm Suyu fazla olanın erken doğum riski olduğunu bilmiyodum. Peki bebeginiz kaç kilo. Bende 20.haftamdayım
Ikimelekannesi bebegimibekliyrm 20 haftadan beri suyum fazla dendi ama bir sıkıntı olmadı şükür hareketlerine dikkat et yeter
selbi_19 bebegimibekliyrm Evet canım maalesef benimde 31 haftada bebeğin suyu birazıcık fazla dedi taş devri gibi beslen dedi hamileliğimin başından beri dedi fakat ben biraz bozmuştum ve bu farkedildi hemen yine diyete döndüm hamileyken hele diyet çok zor🙈
bebegimibekliyrm Nilveannesi10 benim 20+1, su fazlalığı erken Doğuma neden olur dedi karbonhidratlı yiyecekleri az yememi söyledi
bebegimibekliyrm Ikimelekannesi maşallah size inşallah bize de birşey olmaz bolca dinlen seyahat yasak dedi bana
Gulgulmak merhabalar kızlar bende 30 haftalık gebeyım bu ay basında gıttıgımde doktorumda bana aynısını soyledı suyun fazlalasmıs erken dogum ıhtımalın var tatlı yeme, hamur ıslerınden uzak dur ve bol bol su ıc dedı haftasonuna kadar dedıklerını yaptıgımda bebegın suyu normale donmus ama 1 ay sonrasında daha net anlasılıyormus tabı.
bebegimibekliyrm Gulgulmak ayni şeyleri söyledi bana da, hamurişi çok mu yedin dedi halbuki ayni şekilde devam etmiştim 1 hafta önce böyle bir sorun yoktu çok şaşırdım, fazla meyve de yapar dedi. Makarna pilav ekmek yeme dedi ama ben ekmeksiz doymuyorum mecbur diyet yapacağım bir de bolca somon balığı ye dedi haftada iki kere. Köfte falan ye ekmeksiz dedi
Gulgulmak bebegimibekliyrm banada diyet listesi verdi senin yasak dediklerinin bircogu bende var hangisine inanalim anlamadim
Nilveannesi10 bebegimibekliyrm al işte bana da aynı devlet diyor her an patlayabilir özeldeki doktorum da sıkıntı yok diyor. Hangine inanıcaz bilmem
bebegimibekliyrm Nilveannesi10 üst sınır 50 imiş benimki 41 çıktı, 3 gün aç gezdim diyebilirim 😟 şimdi ekmeği çavdar yiyorum ve az az nolur nolmaz diye dikkat ediyorum yine
Nilveannesi10 bebegimibekliyrm bana şuna buna dikkat et diyen olmadı . Senin dışarıdan müdahalenle artıp azalan şey değil mi dediler
bebegimibekliyrm Nilveannesi10 suyu artıran besinler varmış yukarıda yazmıştım bunları yeme dedi doktorum
Nilveannesi10 bebegimibekliyrm perinatologum bana dışarıdan bir etken artıramaz dedi bilmiyorum hangisi gerçek . Hayırlısı artık her şey allahtan