Halil_47 Merhaba arkadaşlar başıma öyle birşey geldi ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Benim bir yaşında oğlum var iki yaşını doldurana kadar emzirmek istiyordum ama kısmet olmadı.adetim gecikti antibiyotik kullanmıştım dedim büyük ihtimalle ondan dolayı geçikmiş olabilir doktora gittim hamilelik testi istediler yaptırdım sonuç hamileymişim☹️Oğluma bakarken içim yanıyor😔ve ne yapacağımı bilmiyorum😔😔
Naz08 Halil_47 Hamilelik döneminde Emzirme bilirsiniz, hiç endişelenmeyin üzülmeyin. Beslenmenize ekstra özen gösterin, bol sıvı tüketin, doktorunuz ile de görüşün. Sorun olmadan emzirip doğum yapan bir çok insan var. Hayırlı olsun bu arada hamileliğiniz.
elifdemircan21 Halil_47 canım hayırlısı olsun üzülme erken olmuş biraz ama birimde başımıza gelebilir çok duyuyoruz böyle olanları :)
Rabia29 Halil_47 Allah size de bebeğinize de oğlunuza da sağlık sıhhat versin inşallah. Allah nasip etmiş ne güzel elbet vardır bir güzellik. Üzülmeyin sevinin. Bereketiyle gelsin minik 🤲♥️
Esenn1 Halil_47 https://www.google.com.tr/amp/s/mhthayat.haberturk.com/hamilelik/emzirme/haber-amp/1030008-hamileyken-emzirmek-sakincali-mi