hunerirem Arkadaşlar önerebileceğiniz bir özel hastane ve doktor var mı ? Ya da devletten memnun kaldığınız bir doktor. Özelin ücretlerini biliyorsanız yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.
Sedaayhan12 hunerirem Hayat hastanenesine gidiyorum çok ilgililer doktor ayşe hanım veya hilal hanım çok iyi. Sigortasız 150 sigortalı 115 tl canım .
Seymaa16 hunerirem canım umı plaza ORHAN ORHAN a gidiyorum çok memnunum 250₺ ücret 1 ay ıcınde ücretsiz muayene . Doğum Ceylan pembe mavı medıcabıl de yaptırıyor
Rabiaibrahim0803 hunerirem canim ben hayat hastanesine gidiyorum doktorum nazmiye senturk cok memnunum tecrubeli bi doktor.zorunlu sezaryen ve normal dogum 2500 tlydi.temmuzda fiyatlar articak denildi o yuzden onceden kapora verdim ben artistan etkilenmemek icin.suan ne kadar oldu bilmiyorum
gizmo1696 hunerirem ben nilüfer yüksek ihtisas eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum doktorum semih serbest çok memnunum oraya gidebilirsin ben doktorumu gerçekten çok seviyorum ve cok iyi ilgileniyor her sorunun cevabını uzun uzun anlatıyor kafanda hiç soru işareti kalmıyor
morherseyiiim Ben de çarşamba gününe nazmiye hanıma ilk defa randevu aldım ama ne kadar iyi bilmiyorum 🤷🏻♀️ çok mu önerirsiniz orta mı 😊Rabiaibrahim0803
Ozden_altun Rabiaibrahim0803 benim de Eylül’de 5 yıl olacak doğumuma Nazmiye hanım girmişti hatta arkadaşımında hem takiplerini hemde doğumunu o yaptırmıştı çok memnun kalmıştım bende
Maviss99 Medıcabil Erdoğan Aslan harika Bi doktor ücreti sigortalı 155 tl ve Esentepe Emel Kar Altundağ çok hastası var gerçekten emel hanım da çok iyi bi doktor esentepe de 135 lira canım
Rabiaibrahim0803 morherseyiiim yani tecrubeli bi doktor bu benim 3. Doktorum ve tecrubesine en guvendigim doktor bu
Kbra7777 Bende nazmiye hanıma gidiyorum hayat hastanesi daha önce aritmi nagihan ve setbaşı doruk nuraya gittim ama nazmiye hanımda karar kıldım bakalım
Cigdemdgr hunerirem ben de medicalpark özlem oruç Şener e gidiyorum. Çok memnunum muayene ücreti 165 tl. Normal Doğum 2750 zorunlu sezaryen 3750 canım