esra1907 33+3 olduk dünden beri kasıklarıma ağrılar giriyordu bugün acil doktora gittim rahim ağızı kısalığı 2,0cm olmuş ve başı kanala girmiş. Başı kanala girdikten ne kadar sonra doğum olur?
Htcgkn7301-- esra1907 34+6 da bana da aynı şeyi dediler 35+5 olduk panikteyim kendimi dinler oldum resmen sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah canım 😚
Hifahatun esra1907 canm tedavini ol ayağının altina birşey koy dinlen sadece zorunlu ihtiyacini gor inşallah zamannda olur dinlenmenn cok önemi var böyle riskli durumlarda rabbim zamannda sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah
Zlmdemir esra1907 bende 25 haftalığım sancım vardı kasıklarda doktora gittim ve bebek aşagı inmiş dedi bu nedemek peki?kanalamı girmiş oluyor?asla kalkmamam gerekmiş yataktan pruloton iğne verdi.
esra1907 Zlmdemir inmiş demek kanala girmiş demektir bence hani başı aşağı doğru olsa Doğum pozisyonunu yada baş aşağı pozisyonunu aldı derdi. Çok erken canım ya yat hiç kalma bende öyle yapıyorum haftalık proluton vuruluyorum 😩 allahım yardımcın olsun
Zlmdemir esra1907 çok zor durumdayım kimsem Yok yanımda.aglıyorum şuan napıcam bilmiyorum bir bardak su alırken bile sancım oluyor.rabbime dua ediyorum ben ve benim gibi olan herkeze şifa ver diye.çok zor