EngucluAnne 11+1 olduk bugün ama ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum bulantim kusmam vs zaten hiç olmamıştı ama aşırı halsizlik vardı son bir kaç gündür oda yok artık sabahları dinç uyanıyorum akşam erkenden uykum geliyor yine ama onun dışında hiç birşey hissetmiyorum tedirgin oluyorum bazen. Benim gibi hiç birşey hissetmeden hamilelik geçiren var mı 1 hafta sonra randevum var randevumdan önce doktora gitmek de istemiyorum
Happy_momyyy EngucluAnne Allahım herkese senin gibi bi hamilelik nasip etsin 🙏 ben senin haftalarındayken nefes aldığıma dua ettim. Bu tedirgin olacak bisey değil vücut sağlamlığını ortaya koymus iste. İnan bana mide bulantısı kusma vs gibi seyler olsa of ya yeter artık diye isyan bile ettiriyo. Hamileliğinde bi sıkıntı yoksa ki insallah yoktur, tedirgin olma daha mutlu ol 😉🦋
Seda_123 EngucluAnne Ben 14+1im benim hiç bi sorunum yok mide bulantısı falan filan hiç yaşamadım çok şükür bebekte iyi bu iyi bişey bence ne güzel insallah sonuna kadar böyle devam eder 😁🙏
Mlssa EngucluAnne Benim 15-16.haftaya kadar sadece uykum vardı 😃 başka da hiçbir şey yoktu. 33+6 bulantım da şükür olmadı.Yine doktoruna sor ama illa her belirti herkeste olmuyor canım son kontrolde doktorun bebek iyi dediyse strese girme 🙏🏻🌸
Melek31 EngucluAnne bende öyleyim 16+5 günlüğüz şimdiye kadar ne bir bulantı ne kusma sadece uyku hali çok gece geclerde yattığım için herhalde onun dışında karnım buyumese oğlum arada bi pıt pıt lamasa hamile mi degilmiyim unuturdum herhalde 👌🙏💙🌹
Busepnr Yaaa üzülme daha çok küçük zaten , hem kusup etsen daha kötü hissedersin emin ol . Sende benim gibi hafif geçirenlerdensinnn dur ilk ayların güzel geçsin sonra zaten çok zorlanacaksın saçı falan çıkarken bugünleriniii arayacaksın emin ol 🥰☺️
gzllrun Bende hiçbirşey hissetmiyordum ne gögüs ağrısı ne büyüme ne bi bulantı hiçbişey yorgunluk uykuya eğilim vardı ama merak etme bu güzel bişey 😅 şimdi 22+3 deyim bel ağrısı ağırlaşma mevcut gece uyanma yatamama nerdeyse 6 yastıkla yatcam 🤪 keyfini çıkar kuzum
EngucluAnne gzllrun böyle şeyler duyunca içim rahatlıyor halsizlik vardı bende oda bitince tedirgin oldum kuzum sabahları dinç uyanıyorum artık hoş akşamları erkenden yine uykum geliyor göğüs hassasiyeti var ama söyledikleri gibi göğüs ucunda kararma falan olmadı ama hiç kasık agrım yok böyle bazen genleşiyorum falan kasiklarım da çekilme de olmuyor
gzllrun EngucluAnne zamanı var canımsın merak etme bende diyordum kendime kesin skntı var hiçbirşey olmuyor bana diye gel görki herşeyimiz normal çok şükür 🙏🏻 Gögüslerim bu haftalarda karardı canım büyüdülerde hala sızlama yok ama kasık vs bebek büyüdükçe ağrır korkma kanama leke vs olmadığı sürece
EngucluAnne gzllrun çok şükür kanamam lekelenmem hiç olmadı hayırlısıyla 1 ağustosu bekliyorum randevum var ondan önce de gitmek istemiyorum şimdiden anne olmak çok zormus Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏😍
EngucluAnne Happy_momyyy bünyem sağlam evet ama bari hamilelikte azcik kendisini göstersin böyle de hiç belirti olmayınca ben tedirgin oluyorum 😁
EngucluAnne Mlssa son kontrolüm de çok şükür bi sıkıntı yoktu canım ama işte ister istemez evham yapıyorum en azından kasıklarım biraz ağrı olsun çekilme falan bişey olsun bebeğim hissettirsin kendisini 😁
Mlssa EngucluAnne İlk zamanlar oldu o bende cnm sonra şükür ağrım olmadı emin ol ağrısız sızısız daha kolay😃
Melek31 EngucluAnne 16+5 im ve 3 ü gebeligim canım normal senin zamanlarında seyirme şeklinde hissederdim hep bunu 🙏🙏 kızlarımın iki ayrı gebeliklerinde de farklılıklar oldu tabi buna gore
EngucluAnne Melek31 bende seyirme de yok kuzum kimisi erken diyor kimisi pıt pıt damar atması gibi duyarsın diyor şaşırdım kaldım bende şu randevu tarihim bi gelseydi hayırlısıyla
EngucluAnne Melek31 bende seyirme de yok kuzum kimisi erken diyor kimisi pıt pıt damar atması gibi duyarsın diyor şaşırdım kaldım bende şu randevu tarihim bi gelseydi hayırlısıyla
N_e_s_e EngucluAnne bende senin gıbıydım ne kustum ne midem bulandı sadece çok uykum geliyordu bosver rahatsın işte kendini sıkmana gerek yok
EngucluAnne N_e_s_e böyle duydukça içim rahatlıyor karnım ağrısa bebeğe bişey mi oldu diyorum sancım olmasa niye sancım yok diyorum kafayı yiycem 😁