Merhaba tatlı anneler. Bu başlığım sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kullanıp kullanmamak kişiye kalmıştir. Şu an Avrupa'da da bir çok annenin kullandığı yıkanabilir bezleri ogrendim çok araştırdım sizinde bilmenizi istedim. Malumunuz hazır bezlerde bir çok kimyasal madde var ve çocuklarda kisirliktan pisige bir çok yan etkisi oluyor aynı zamanda doğaya bir bebekten ortalama 2 ton bebek bezi atiliyormus ve ilk atılan bebek bezi hala doğaya karismamis. Instagram'da yikanabilirbebekbezi diye bir sayfa var facete de varmış önce oradan bilgilendim sonrada
Babyneomarket(internet sitesi)
Anba bebe
Lulunun_renkleri
Binbirhayaltasarim
Sitelerinden sipariş verdim. Benim çok hoşuma gitti aynı eski zamanlarda annelerimizin yaptığı gibi iç bez var dışına da sızdırmaz bebek bezi biz bu iç bezleri az miktarda hazır alıp annemle diktik birde liner arabez denilen ince pamuktan bir bez aldım atilabiliyor onunla da afedersiniz büyük abdestini silip atiyorsunuz.
Yok bununla uğraşılmaz,yok zaman yetmez gibi olumsuz eleştiriler yapmayalim lütfen belki gerçekten kullanmak isteyen anneler olur yapıp yapmamak kişiye kalmis. Bu bezlerin hatta ped olanları da çıkmış yani hazır ped yerine pamuklu bezi kendiniz için kullaniyormussunuz ve adet ağrılarında %70 azalma oluyormuş kimisinin ki bitiyormus ben onu kullanmadim. Bu arada tüm detaylı bilgiler dediğim sayfalarda var bakabilirsiniz 🤗🌺