Akademisyenanne Kizlar selam. Gece soluma yatarken sol tarafda bir kayma hissettim. Sanki solda bisey toplandi. Bebek midir? 17 haftaligim. İlk defa boyle bisey hissettim.
Akademisyenanne Linesarye hayir hissedemedim henuz :( dunku cok garip bir histi. Sanki bisey kaydi sola 😊
wishoflove evet canım ben de sağıma döndüğümde bi gariplik hissediyordum o zamanlar. hareket gibi değil de sanki çekilme gibi tarif edemedim. 😊
Akademisyenanne wishoflove yani ben de o hissi cok anlatamamisim olabilirim🙈😅 ilk defa yasadim boyle bisey. Tekme olmadigina eminim. Forumda arastirdim tekme daha cok pot pit damar atmasi gibi oluyomus. O yok bende😊
Linesarye Akademisyenanne yaa aynisi bendede oluyor sırt ustu yatnca bazen bide iki gundur cok seyrek aralklrla pıt pıt his hissedyorm ama hareket ki degil mi anlamyorum
Melektrk Akademisyenanne canım başta böyle oluyor bende tereddüt etmiştim bu ne böyle diye 1 haftaya hissedersin zaten hissettiğinde tereddüt edilecek gibi bişey değil diyorsun işte bu 😂😂
Linesarye Akademisyenanne blmm ki ben ne hissettiğimi anlamdm gerckten hala da o mu degil mi bilmiyirm damar falan atabilir diyorum yada bağrsak harekti falan :D
Melektrk Akademisyenanne evet canım çok farklı bişey hissedince anlayacaksın bunu çok farklı bir duygu 😊😊
Akademisyenanne Linesarye 🙈🙈🙈 saglikli olsunlar da😅 yani doktora hissetmiyoum deyince merak etme oyle gunler gelicekki uyuyamiyorum tekmeden diyeceksin diyor. Annelik gercekten zor zanaat😇
Esraygtf Evet başlarda böyle karnınızda bir sertlik oluyor rahim yavaş yavaş göbek deliğine yaklaşıyor :)