Ahsenelif [bilinmeyen] amiin inşaAllah bu ovulasyonda iki çizgiyi de görünce yumurtlamış oluyorum demi
Mry Biz de olsun olsun diye kaç ay bekledik tam artık çok sallamadığımız zaman oldu. Akışına bırak bence çok uzun süre olmazsa doktora gidersiniz
crash Ahsenelif öncelikle kafana takma derim bu çok önemli İnan bana . Bir de ilişki sonrası uzun dinlen. Ben uyuyakalmıştım öyle oldu sanırım 🙂 dediğim gibi kafaya takma en önemli kural o.
Sinemeliz Ahsenelif canım hamile kalmadan önce mutalaka folik asit ilaca basla allahım ıns en takın zamanda rabbıms anada tAttırsın o guzel duyguyu
Obsesifk Ahsenelif hiç stres yapma kendine ben çok çabuk hamile kaldım bu konular üzerine hiç düşünmedim ama kuzenim 1 sene boyunca hiç korunmadı ve olmadı o 1 sene boyunca tedavi falan olmadı bi sorunu yoktu 1 senesi doldu kendiliğinden hamile kaldı. Eğer doktorlar bir sorun yok diyorsa hem kendinde hem eşinde sabret olacaktır herşeyin vakti saati var❤
Burcuk Ahsenelif eşine ve sana bakıldı mı bir sorun var mı diye? Kilon ne durumda?? ayrıca bu işi vazife olarak yapıyorsanız olacağı varsa da olmuyor ... akışına bırakınca 2-3 ay içinde oluyor. Yumurtlama günü-ayakları yukarı kaldırma-hemen duş almama falan hikaye. Her ay düzenli ilişki olunca ve akılda Bebek olsun fikri olmayınca Bebek kendi geliyor. Benim yaşadığım ve düşündüğüm bu Canım
Ahsenelif Burcuk kilom boyuma tam ideal ben kontrol oldum ama eşim olmadı. Bakalım inşaAllah kafamdan atıcam bende
Esocgkhn Ahsenelif canimm bnde.2 bucuk senelik evliyim.evliligimin 8.ayinda ilk denemde hamile kaldim ama kalbi durdu.sonra.3-4ay ara verdim pskolojik olark hazir hiasetmedim snrasindada denemeye karar verdik tekrar ama bu seferde olmadi.polikistik over oldumu orendim yikildm ya cocuk sahibi olmassam bida die pskolojim fena.bozuldu ve hatta teapiye falan basldim.3 ayda klomen hap la tedavi gordum gene olmadi.artik o 3aydan snra ice yiprandim biraktim tedaviyi ve biraktigim ay kendiligden hamile kaldim ve suan 13 haftalik hamileyim.sakin kafana takma en buyuk etken stres. unut bebek dusuncesiyle iliskiyede girme kafanda bitirdigin anda kalicaksin hamile insallah rabbim istsyen herkese nasip etsin
Ahsenelif Esocgkhn amiin inşaAllah ne kadar güzel maşaAllah sana kuzum benim hayırlı evlat olsun inşaAllah kafama takmayı bırakmalıyım bende aynen bi uğraş bulayım bari kendime
Esocgkhn Ahsenelif Canimm doktora gidip esinde sende bir muayne olun bnce.ben raatsizligimi hormon.testiyle orendim.adetim hep duzensizdi bide kendimi bildim bileli kiloyla ugrasyodum karin bolgem hep oluyodu megerse polikistik over hastaligndanmis.sonrasi Allaha kalmis artik kafada bitiyo bu is birazda snrda Rabbimin izniyle o n zmn uygun gorurse o zmn oluyo
fundaunal46 Ahsenelif canım benimmm saracoglunun incir kurunu yap Allahın izniyle o ay hamile kalırsın, yumurtalarını besleyip daha verimli hale getiriyor, çatlamasını kolaylaştırıyor, dene banada yaz inşallah sonucu 😄😍😉
planet Ahsenelif ben 2 yıl bekledim. Adet düzensizliğim vardı. Doktora gittim ilaç kullandım çatlatma iğnesi oldum. Olmadı. Hiç beklemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. İnşallah hayırlısıyla senin de bir bebişin olur.
Ahsenelif planet amiin inşaAllah işte o hiç beklenmedik zamanı bi tutturamıyorum ben. Hep bekliyorum çünkü. Bi boşveremedim 😩
Er39 planet benimd3 aynı şekilde 2 yildr olmuyor cok uzuluyorum ve bazen ya hcbi zmn olmassa diye umutsuzluga kapiliorm.siz tedavisizmi hamile kaldınız ve bu surec nasl geçti 🙏
Damlaveannesi Ocak 2017 ayından beri çok istiyordum nerdeyse he ay adet günüme günler kala kan testi yaptırıyodum öle sabırsız biriydim mart'ta adetim 2 gün gecikti test yaptim 1 aylık hamileydim 😔😔 ama eşimle rh uyuşmazlıgimız oldugu için hamile oldugumu ogreneli 3 gün olmuştu 3.günü açılmam oldu hastaneye gittim rh uyuşmazlığı için iğne vuruldu ama 4.gün bebegimi kaybettim😕😔😔 ama umudumu hiç kesmedim ❤ haziranın 14 'de adet günümdü çok şukür temuzun 14'de ogrendim ki 2.3 haftalık hamileymişim Allaha şükür şuan 37.haftamızdayız ama tavsiye edilen bel altına yastık koyma ve hemen yataktan kalkmamak dı o tavsiyelere uyunca gerçekten işe yaradı 😍❣ Rabbim anne olmayı istiyen herkeze bu duyguyu taddırır inşallah sadece sabret ve kafaya takmamaya bak canım🖑❣❤
Ahsenelif Damlaveannesi ayy maşaAllah SubhanAllah kuzuuuum nasıl güzelsin öyle rabbim hayırlı evlat kılsın bebişini inşaAllah tek nefeste alırsın kucağına. Darısı başıma inşaAllah 😍