Günaydın kızlar .. sonunuda bende doğurdum ve doğum hikayemi yazabileceğim.. hamileliğim başlarda mide bulantısı ile geçti daha sonra 8-26 arası kanamalarla devam etti çok şükür hiç bir sey olmadan bu günlere geldij 😊40+1 sabahı doktor kontrolüm vardı doktorumuz kontrollerimizi yaptı malesef sancı açıklık yumuşama olmaması ve bebeğin başının kanala girmemiş olması nedeni ile normal doğum için daha fazla beklemeye gerek yok dedi .. ( 40 dan sonra bebekler kakalarını yiyebiliyormuş riskli olabileceğini söyledi ) bnde sezeryanı kabul ettim .. 25.07.2019 tarihinde epidural anestezi ile bebeğim doğdu fakat solunum sıkıntısı oldugu için bize vermediler dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri 😪
NOT: ben kendimi sürekli normal doğuma hazırlamıştım sezaryen benim için çok şok edici ve binanda korkutucu oldu ne olursa olsun kendinizi her zaman her ikisinide hazırlayın .. odaklanmamakta fayda var ..
epidural sezaryen oldum iyiki epidural olmusum gece boyunca agrım oldukça ordan ağrı kesicimi yaptılar. Sabah çıkardık kalçadan ağrı kesici ile devam ediyoruz. Tabiki acılar sancılar var ama agrı kesici ile dayanılabilir oluyor ..
sormak istediginiz soru olursa cevaplamaya çalışırım kızlar.. Allah herkese bir avazda saglıkla doğum yapmayı bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🥰