baby10 Arkadaşlar hamikelikte ne kadar hareketlisiniz rutin ev işlerini yapıyorum ve yürüşü çıkmak istiyorum 4 aylık hamileyim günlük yürümem de sakınca var mı
Akademisyenanne baby10 5. Aydayim yuruyorum ara ara. Hareketsiz kalinca kemiklerim agri yapiyor. Haftaya pilatese baslayacagm. Doktorum onerdi🌸
Minejjan baby10 pilates baslayabilirsin , yürüyüşün zararı yok ben ilk hamileligimi öğrendiğimde başladım yürümeye , şuan 35+5 olduk hareketsiz kaldığımda heryerim ağrıyor . Ödem sorunum da yok hareketli beden her zaman iyidir 😜
elifdemircan21 baby10 canım bende 5 ye başladım yürümeye yürü yürüyebildipin kadar açıkcası saat kısıtlaması yapma. Yorulunca dinlen zaten yürüyüşten sonra midemde rahatlıyor daha rahat yatıyorum falan :) doktorum 30 dk demişti. Forumda okuduğum kadarıyla son haftalarda 1 saate kadar çıkaranlarda var.
Merve_ancl Aksine faydalı olur gün içinde kendini yorma max bir saat yürüyüş sana iyi gelecektir 9 aya girdim en başından beri hergün yürüyorum hem ödem olmadı hem fazla kilo almadım ağırlaşmadım
Minejjan elifdemircan21 sandalyede çok oturma o da ödem yapıyor ayakları yukarı kaldır eğer şişlik olursa. Benim ayaklarım sisceginde hissediyorum hemen yukarı kaldırıyorum sismeden geçiyor 🤠