annesininpremsesi kizlar 35. haftadan sonra tartiya her çıktığımda gram gram kilo kaybı görüyorum. Normal mi bu biraz iştahim da azaldi dikkat edemiyorum sorun yaşar miyim sizce bu haftaya kadar 14 kilo almistim 4 ü gitti son ay
Nagihantilbac annesininpremsesi son aylarda iştahınız azalabilir veya artabilir hu normal bi durum canım.
SolmazEs annesininpremsesi bebeğin kilosu iyiyse çok şanslısın bile hatta son Aydan zayıflamaya başlamışsın 😌
R_Arslan annesininpremsesi keske birazda benim istahim kapansa😂bebisin kilosu suyu iyiyse hicbir problem yok demektir hatta iyi bile🤗
Efsoo annesininpremsesi normal canim Doktorum son aylarda kilo kaybi yasarsan kaygilanma demisti bana.bende senjn gibiyim.doguma yakin bazi kadinlar kilo veriyor.bebek mideye baski yapiyor ve insan kendini tok hiss etdiyinden istah olmuyo ve kilo kayibi gider.1.500-2kilo arasi gide bilir normalde canim.en onemlisi bebeyin kilo almasi
annesininpremsesi Nagihantilbac 2 haftam kaldi zorlasam da yiyemiyorum inşallah bebegime kötülük etmiş olmuyorumdur. Mide yanmalarindan durulmuyor
Nagihantilbac annesininpremsesi suyunu bol bol iç. Süt yumurta peynir yemeye çalış. Hafif hafif ye biraz canım. Yemek yiyesin yoksa domates salatalık atıştır. Malesef mide yanması bende de var sadece süt geçiriyor
annesininpremsesi SolmazEs ultrasonda normal diyor 3 3.500 arasi olacak dedi doktor iyi yani çok sükür gözükene göre bakalim artik
Efsoo annesininpremsesi canim ben 7 ayima gecirken cok sismistim.ekmeyi yemedim ara sira yedim.bol su icdim meyve tuketdim.8 ayima gecirken kilom sabit olarak kalmisdi.9a gecmisim 5 kilom gitmis.zayiflamisim.bebeyim kilosunu aliyor ama.tovbe uarabbim dedim herkes kilo aliyor benden gidiyo dedim.doktor bebek sovuruyor dddi sanslisin iyiki almiyorsun😂