GNS_2019 Saat 00:00 itibariyle 39+2 günlük olarak şu son 3 gündür bebeğim artık gündüzleri çok sakin geceleri çok hareketli olmaya başladı. Çevremdekiler anne karnında bebek gece hareketliyse gece uyanık olacağını eğer gündüz hareketliyse gündüz hareketli olacağını söyledi. Yani bebek anne karnında nasılsa dünyaya gelince de o zaman hareketli oluyormus. Doğuran anneler sizcede öyle i
Secil45 GNS_2019 evet sanırım benim öyle oldu hamileyken gündüz seslere çok tepki veriyordu hareketliydi gece daha sakindi doğdu şuan 3 aylık maşallah aynı devam ediyor
Deletedmom0041 GNS_2019 alakası yok canım. Oğlum da gündüz uyur gece tepinirdi 😍 hiç öyle olmadı. Gündüz uykusu çok azdı ama gece çok rahat uyurdu. Şimdi bir kızım olacak gece gündüz tepikliyor cadı 😍 bu teoriye göre kızım hiç uyumayacak mı yani?
Deletedmom133 GNS_2019 hayır benim ki geceleri coşardı şimdi uyuyor ben zorla uyandiriyorum bazen gündüzde uyuyor alakası yok canım bebek bu 40 tane huy degistircek😉
Sevdaliza GNS_2019 şuan iki günlük meleğimle yatıyoruz ve tam da anlatılanlar gibi gündüz uyuyan gece tekme atan bebişimiz doğduğundan beri bu huyuna devam ediyor sahiii 2 gün oldu ama 😂😂 annesi ananesi ve babasını uykusuzluktan öldürüyor fıstık faresiii ❤️❤️
Ozgehasan Benimki su an kıpır kıpır gece uyumicakmi yoksaa😅 kizlAr bebeklerin hele yeni doğanların gecesi gündüzü bir olur ne zaman gece gündüz bilemezler ki illaki bi gün gece uyurlar bi gün gündüz yani hr gün değişir bence doğru değil diye düşünüyorum😍
Mom72626 GNS_2019 34+1 den merhaba benim kızım 20. Haftadan beri çok hareketli gece-gündüz hiç durmuyor... yaniiii ben yandım o zaman 🥺🙄🙄
GNS_2019 Mom72626 canım benimde öyleydi sonlara doğru yavaşlıyor hareketleri ister istemez. Sığmıyor yerine artık. Şimdi gündüz az gece çok hareketli
EbruAA Mom72626 benim kızım da çok hareketliydi.gündüz gece uykusu düzenli ama hala anne karnındaki gibi hareketli. 5 dk durmuyor. Uyku konusunda sorun yok ama 6aylık daha emeklemeye başladı kanepelerin altından topluyorum. Eli ayağı 5 dk durmazdı bebekkende. Sizinkide hareketli Bi bebek olabilir hazırlıklı olun🤗
GNS_2019 Doğuran tanıdıklarim böyle söyleyince bende yandım yani dedim 😃 gece uykusu bam başka. Tamam ilk zamanlarda bol bol uyucaklar, gecesi gündüzü belli olmayacak belki ama bi zaman sonra anne karnında ki hali gibi olduğunu söylediler 😊
AygyulSina GNS_2019 uyku konusunda ner bisey söyleyemem ama karninda nasil hareketli ise doguncaca cok hareketki oluyorlar
AygyulSina GNS_2019 geceleri haketli oldugunu hic hatirlamiyorum oglumun ama gunduzleri cok hareketiydi uyku duzenide var geceleri uyuyor
espalp GNS_2019 bizim öğretmen arkadaşın kızı bütün gün neredeyse hiç oynamıyordu okuldayken🤷♀️ Gece ise hareketi hiç durmuyordu kız uykusuzluktan ölücekti okula gelirken. Doğdu uyku düzeni aynı anne karnındaki gibi oldu🤦🏼♀️ Umarım bizimkiler öyle olmaz 🤦🏼♀️
Mom72626 EbruAA 🙄🙄 doktorumda öyle söyledi canım uyku ilacı yazdı ama ben içmedim son 4 hafta dayanabildiğim kadar dayanacağım. Artık canımı çok acıtıyor bazen zor dayanıyorum
Nurcan6148 GNS_2019 Ben buna ktiliyorum.Benim oglum gece hep hareketliydi.Dogdugundada geceleri hic uyumadi.Ultrasonda hep bacak bacak ustune atiyordu.7 yasina geldi hala bacak bacak ustune atip uyuyor😂doktor ozaman bu keyfine cok duskun olacak demisti cidden oyle
Ssraa Kesinlikle öyle dikkat ederdin oğlum gece 2de uyanırdı mesela doğdu yine aynı. Yatış pozisyonu da aynı 😁
GNS_2019 Ssraa ultrasonda hep tek elini ya ensesine koyarak uyyo yada tek gözünü kapatarak uyyo. Bakalım doğunca da öyle uyuyacak mi 😃
Birgaripgebe GNS_2019 ay inşallah doğrudur 35-2 şuan ve gece çok güzel uyuyoruz 2 kere falan tuvalet ihtiyacıma kalkmak zorunda kalıyorum sadece :D ama gündüz ne rahat oturabiliyorum be uzanabiliyorum hareketlerinden :D
GNS_2019 Birgaripgebe gece uykusu olsun diye bende dua ediyorum :) bizde bebeklerimiz de hem daha iyi hemde bünyemizi sarsmamis oluruz :))
Ssraa GNS_2019 bir ayağı hep bükülmüş şekilde dizi karnıma dokunuyordu doğdu o bacak asla düz değil😁😁 poposu dışarıdaydı şimdi de öyle uyuyor seninki de kesin öyle olur😁😁
Mrc_bbk GNS_2019 benimki gece hiç oynamazdı şuan gece yatmıyor 😂 gündüzde yatınca uzun sürüyor uykusu karnımdayken gündüz hiç durmazdı 🥰